Yay Burç Yorumları 29 Kasım 2021

Yay burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Yay burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 29 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Kasım 2021 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün büyüleyici Mars-Neptün üçgeni, kapalı on ikinci gizli evinizi, rüyalarınızı ve perde arkasındaki her şeyi ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizi, ailenizi ve en içteki duygularınızı harekete geçirecek. Yay burcu, bu zamanda sizi çevreleyen duygusal alt akıntılara inanılmaz derecede açık olmakla kalmıyor, aynı zamanda kolayca etkileniyorsunuz. Sizinki gibi bir burçtan bahsederken kulağa küfürlü geliyor, ancak Neptün tüm sınırları ortadan kaldırmakla ünlüdür. Söylemeye gerek yok, bir karar vermeyi düşünüyorsanız veya seçenekleriniz arasında sıkışıp kalmış hissediyorsanız, süreci aceleye getirmeyin. Bekar veya zaten bağlı, baştan sona bir karar vermeniz gerekiyor ve bu en iyisi.


29 Kasım 2021 Pazartesi Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bolca harika enerjiniz var, o yüzden dışarı çıkın ve kimin en ilginç göründüğünü görün. Dışarı çık ve yeni insanlarla tanış. Birinin onlara neler olduğunu göstermesini bekliyorlar.


29 Kasım 2021 Pazartesi Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kendinizi yeni bir duruma sokarak kendinizi yeni bir zihin çerçevesine sokun.


29 Kasım 2021 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün kozmik spot ışığı üzerinizde parlıyor, Yay. Bugün bağımsızlığınız, sağlığınız ve kimliğiniz hakkında kendilerini tanıtmak için hangi hikayeler çalışıyor? Aydınlatıcı güneş, burcunuzda yeni gelen Merkür ile birleşerek bu bölümde kritik konuşmalar veya ifşalar sunuyor. Başka bir yerde, kendi kendini motive eden Mars’ın mutlu Neptün ile tatlı uyumu, aile cephesinde yapılacak iyileştirme eylemleri için bir geçit sağlar.


29 Kasım 2021 Pazartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini güçlü hissediyor musun, Yay? Güneş burcunuzda Merkür ile birleşmeye devam ederken, iş yerinizde kendinden emin hissediyorsunuz. Zihniniz fikir ve görüşlerle aydınlanır. Aklınızı söylemek için acele etmek isteyebilirsiniz, ancak Venüs ve Mars arasındaki altmışlık, sözlerinizi tartıyor. Altmışlık, bakış açınızın tüm yönlerine bakar ve her fırsatta konuşmanın değerini görmenizi teşvik eder. Bu nedenle, söylenmesi gerekeni söylemeye karar verdiğinizde, altmışlık doğru işareti yapmanıza yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.