Yay Burç Yorumları 28 Kasım 2021

Yay burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? Yay burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 28 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2021 Pazar Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün aklın sesi ve kulağı olmaya çalışın. Başkaları onları kapatmaya çalışsa bile, adım atmanız ve bir arkadaşınızın konuşmasına izin vermeniz gerekir. Söylediklerinin bariz olandan daha fazlası olduğunu söyleyebilirsiniz ve onları dinlemeye değer.


28 Kasım 2021 Pazar Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Aradığınız ne varsa – zaman, aşk, macera – yakında gelecek.


28 Kasım 2021 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Kariyerinizle ilgili endişelerin bugün duygusal tepkilerinizi harekete geçirmesi muhtemeldir, Yay. Ay, kritik Başak burcunda sürüklenir ve Neptün ile karanlık bir karşıtlığa ve değer arayan Venüs’e kare bir kareye girer ve hangi yönün en iyi olduğunu ayırt etmeyi zorlaştırır. Bugün, hedeflerinizi odaklamadan ve özgürce düşünmenize izin verin. Aksi takdirde, beklentilerinizi aşmak kolaydır.


28 Kasım 2021 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir görevdesin ve komik işlere ayıracak zamanın yok, Yay. Bakın, ay metodik Başak ve otoriter onuncu eviniz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla Plüton’un güç merkezi ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Bekar veya zaten bağlı, beş köşeli yıldızınıza ve güvenlik duygunuza odaklanıyorsunuz. Bununla birlikte, Luna’nın her şeyi kapsayan Neptün’e karşı duruşu zorlu olabilir, ancak yalnızca gerekli sınırlara sahip değilseniz, yani kişisel ve profesyonel yaşamınız ile ilgili olanlar. Güneş de burcunuzda Merkür ile birlikte oturuyor, bu da problem çözmek için harika.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.