Yay Burç Yorumları 26 Kasım 2021

Yay burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 26 Kasım 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yay burcunu 26 Kasım 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 26 Kasım 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, macera, bilgelik ve uzun mesafeli seyahatten oluşan geniş dokuzuncu evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen heyecan arzusuyla ufka bakıyorsunuz, ama dahası da var. Ay, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel hükümdarı olan Merkür ile eşzamanlı olarak karşı karşıya gelecek ve bu da mevcut zihniyetiniz ile durumun gerçekliği arasında sürtüşme yaratacaktır. Bu, özellikle duygularınızı ifade etme söz konusu olduğunda, iletişim tarzınıza da meydan okuyabilir. Dramatizasyona dikkat edin; bu enerji kombinasyonu, yaşamın kendisinden daha büyük hissettiriyor. Aptalca bir şeyi çok büyütüyor olabilirsin, Yay.

Yay Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazen içsel budanın sadece bir molaya ihtiyacı vardır. Manevi yönünüz biraz tatil yapıyor ama bu kötüleştiğiniz anlamına gelmiyor! Maddi yönünüze odaklanmanın kısa bir aşamasıdır: mallar, sağlık ve dünyada yaşamak.

Yay Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Sezonun nasıl gidiyor Yay? Daha bir hafta bile olmadı ama inanılmaz derecede farklı hissedebilirsin. İş yerindeki varlığınız güven, heyecan ve canlılıkla şişirilebilir. Sesiniz yüksek, mizah ve dürüstlükle dolu. Meslektaşlarınız, özellikle son Akrep sezonunda daha içe dönük olduğunuzu hissettiyseniz, bu hafta kendinize nasıl daha çok benzediğinizi not edebilir. Sezonunuzun güvenini somutlaştırırken, başarılı bir astrolojik sezon geçirmeniz için birkaç profesyonel hedefi aklınızda bulundurduğunuzdan emin olun!

Çok ödüllendirici bir toplulukta bir role yerleşiyorsunuz. Yoğun bir şekilde dahil olun.

Yay Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün dünyadaki daha büyük yerinizi düşünmeden edemezsiniz, Yay. Sizin için sırada ne var? Ay, kendine odaklanan Aslan'da sinsi sinsi dolaşıyor ve günü yönetici gezegeniniz neşeli Jüpiter ile muhalefette geçiriyor. Bu eşleştirme, bastırılmış duyguların engelini kaldırmanıza yardımcı olur ve kendinizi uygun gördüğünüz şekilde ifade etmenizi kolaylaştırır. Daha sonra, Luna, dikkatinizi kariyer ve itibar endişelerine yönlendirerek yetenekli Başak'a doğru ilerler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.