Yay Burç Yorumları 20 Kasım 2021

Yay burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yay burcunu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ördeklerini üst üste alıyorsun, ama bugün kendine biraz zaman ayırmak isteyebilirsin, Yay. Örneğin, ayın meraklı İkizler'e geçişi üzerine – taahhütlü yedinci eviniz, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla – duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki hislerinizde Neptün ile zor bir kare oluşturacaktır. İlişkinize yansıtmadan önce kendinizle görüşün. Her zamankinden daha hassas hissediyorsanız, kendini sevmek en iyi aşktır. Başka bir notta, Merkür'ün Plüton'a altmışlık açısı önemli bir içgörü sağlar, bu yüzden gözlerinizi dört açın. Yeni bir şey öğrenmek üzeresiniz.

Yay Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Hemen şimdi şarj olmak için hayal gücünüze geri çekilin. Bugün sahip olduğunuz en iyi konuşmalar kafanızda olacak. Gerçek insanlar ve potansiyel olarak gerçek çatışmalar, aşırı duyarlı ruh haliniz için çok fazla.

Yay Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Merkür kare Jüpiter, konuşmadan önce düşünmeniz konusunda sizi uyarıyor, Yay. Sohbete dalmak isteyebilirsiniz, ancak önce dikkatli bir şekilde düşünmeniz gerekir. Venüs'ün Mars'a altmışlık konumu ile konuşma, mesleki değerinize ve becerilerinize göre maaşınız etrafında dönebilir. Ücret hassas bir konu olabileceğinden, başarılı olmak için bu konuşmaya nasıl yaklaşabileceğinizi strateji olarak belirlemelisiniz. Örneğin, diğer işlerin, finansal argümanınız için deneyim ve profesyonellik seviyenizde olan bireyleri nasıl telafi ettiğini araştırın. Talebinizi destekleyecek bilginiz varsa, şansınız daha yüksek olacaktır.

Kahkaha ve gözyaşı dolu bir gün bekleyin – çok fazla sıcaklık ve sevgi bekliyor!

Yay Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün bilinçaltı mesajlarla dolup taşıyorsun Yay. Hızlı adım atan Merkür, yönetici gezegeniniz, hevesli Jüpiter ile kareler halindeyken, hayallerinize ve vizyonlarınıza çok dikkat edin. Bu eşleştirme, kendi kendini yenen iletişim kalıplarını ve zararlı zihinsel sağlık alışkanlıklarını kabul etmenize yardımcı olmak için çalışır. Başka bir yerde, Merkür'ün gerçeği söyleyen Pluto ile hizalanması, kendine güvenin etrafındaki eski yaraları doğrudan ele almanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.