Yay Burç Yorumları 18 Kasım 2021

Yay burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 18 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay, zamanını ve enerjini nereye harcıyorsun? Luna, sorumlu altıncı sağlıklı yaşam, durum tespiti ve hizmet eylemleriniz aracılığıyla parıldamaya devam eder, ancak aynı zamanda gizli onikinci eviniz, gizli gündemleriniz ve bilinçsiz kalıplarınız aracılığıyla anlayışlı Merkür'e karşı çıkacaktır. Mevcut ilişkinizde dönüştürülmesi gereken bir şey hakkında kesin bir fikriniz olabilir ve yine de inatla yolunuza koyulabilirsiniz. Belki bir şeyler umduğunuz veya planladığınız gibi gitmiyordur? Hem ay hem de bilgili Merkür – ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı – Neptün ile uyum içinde olacak, bu yüzden işler göründüğü gibi değil.

Yay Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün rüya gibi bir durumdasın. Evreni düşünüyorsunuz ve bulutların gözlerinizin önünde nasıl şekil değiştirdiğini fark ediyorsunuz. Bildiğiniz bir sonraki şey, aşık olduğunuz kişi de sizinle ilgili hayallerini paylaşıyor olacak.

Yay Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Mars geri giden Uranüs'e karşı çıkmaya devam ederken, eylemlerinizin (veya eylemsizliğinizin) iş hayatınızı nasıl büyük ölçüde değiştirdiğini fark etmiş olabilirsiniz. Bir çöküş içinde olduğunuzu hissettiyseniz, bugün iş hayatınızı dengelemeye yardımcı olacak destekleyici geçişler var! Merkür geri giden Neptün ile üçgen açı yaptığından, zihniniz fantastik olana yöneliktir. Yay, bu üçlü ile iş yerinde sanatsal yönünüze dokunmak daha kolay olabilir! Sonra Venüs geri giden Uranüs'ü üçgen yapar, bu da mali tazminatınızın işinizi temsil edebileceğini ima eder, bu nedenle bu üretkenliğiniz üzerinde oldukça etkili olabilir.

Bugün acele etmeden önce bekleyin. Tüm detaylar henüz netleşmedi.

Yay Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günü, Yay burcunda sunulan berrak rüya durumuna yaslanın. Mental Mercury, ilham kaynağı olan Neptün ile destekleyici bir bağlantı oluşturduğu için kendisini denizde bulur. Bu eşleştirme, bol miktarda yaratıcı vizyon sunduğundan, şifalı sohbetler ve meditatif anlar için idealdir. Başka yerlerde, değer yaratan Venüs, durgunluğu kıran Uranüs ile birleşerek işyerine yeni bir ilham enerjisi dozu sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.