Yay Burç Yorumları 17 Kasım 2021

Yay burcunun 17 Kasım 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 17 Kasım 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yay burcunu 17 Kasım 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 17 Kasım 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 17 Kasım 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya tek başına, bugünün astro-hava durumu sizi iç huzurunuza öncelik vermeye teşvik ediyor. Ay, sekizinci yakın ilişki evinizi yönetiyor, ancak sorumlu altıncı eviniz ve durum tespiti aracılığıyla Uranüs'ün yanında oturuyor olacak. Mevcut ilişkinin veya durumunun işe ihtiyacı var mı, Sağ? Luna ve Uranüs, bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli onikinci eviniz aracılığıyla eşzamanlı olarak Mars'a karşı çıkacaklar. Sessizce hareket edersiniz, ancak aynı nedenle, bastırmayı seçmiş olduğunuz kişiliğinizin bir parçası olsa bile, kontrol arzunuzu yansıtmanız önemlidir. Bu süre zarfında değişiklik olması muhtemeldir, bu nedenle belirli bir sonuca takılıp kalmayın.

Yay Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu çılgın enerji patlamasıyla başkalarını yabancılaştırmamaya çalışın. İnsanlar bugün son sinirinizi yapmaktan zevk alıyor gibi görünüyor, ancak bunu kişisel algılamayın. Seni delirtseler bile, günün sonunda en azından bazılarının iyi tarafında olmalarına ihtiyacın var.

Yay Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel değeriniz konusunda hiçbir soru yok, Yay. Güneş Plüton'a seksen yapmaya devam ettiğinden, sektörünüzde veya alanınızda değerinizden daha fazla emin olabilirsiniz. Bir çalışan olarak değeriniz paha biçilemez. Senin yaptığın şeyi kimse senin gibi yapamaz! Mars geri giden Uranüs'e karşı olduğu için beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Muhalefet, işyerinde ne kadar değerli olduğunuzun ortaya çıktığı öngörülemeyen bir durumu gündeme getirebilir. Örneğin, inanılmaz bir şey üretebilir veya yanlışlıkla bir iş arkadaşınızı gölgede bırakabilirsiniz!

Bazı arkadaşlar sizi teselli eder, diğerleri sizi çıldırtabilir – ama hepsini sevmiyor musunuz?

Yay Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba gününün kozmik manzarası Yay burcunda bazı hayal kırıklıklarıyla karşılaşmaya hazırlanın. Kendi kendini motive eden Mars, bugün kendisini değişim talep eden Uranüs ile çekişmeli bir karşıtlık içinde buluyor ve sizi sağlığınız ve iş/yaşam dengeniz etrafında beliren durağan sorunları incelemeye sevk ediyor. Bu özgürlük arayan enerjiyi yer açmak ve rutinde bir değişikliği kucaklamak için kullanın. Muhtemelen gömülü öfkeyle bağlantılı olduklarından, şu anda sağlık alevlenmelerine de dikkat edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.