Yay Burç Yorumları 16 Kasım 2021

Yay burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 16 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Yay burcunu 16 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 16 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendiniz için biraz zaman ayırın ve her şey er ya da geç mantıklı olacak, Yay. Örneğin, güneş kapanma, mahremiyet ve bilinçdışı kalıplardan oluşan onikinci evinizin üzerinde gezinirken, büyük olasılıkla yalnızlığınıza teslim oluyorsunuz veya kendinizi size hizmet etmeyen toksik kalıplardan ruhsal olarak özgürleştiriyorsunuz. Neyse ki, ister bekar olun ister zaten bağlı olun, güneşin Plüton’a altmışlık açısı, şu anda içinde bulunduğunuz durumu dönüştürme fırsatı sunar, ancak aynı şekilde, kendi değerinize sahip çıkmaya devam etmeniz önemlidir. Ayın kalp merkezli beşinci evinizden geçişi, yaklaşımınızda cesur olmanızı hatırlatır.

Yay Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Senin gibi girişken, iyi huylu bir insan bile, yanlış bir şey söylersen bugün kafa patlatabilir. Nazik tavrınız genellikle en zorlu otorite figürünü bile kazanmak için yeterlidir, ancak bunun doğru olduğuna güvenmeyin.

Yay Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Güneş hala Jüpiter’le kare açı yapıyor ve müzakere ve stratejik ağ oluşturma için gizli profesyonel yeteneklerinizden yararlanmanıza yardımcı oluyor. Yay, müzakerelerinizi iletmek zor olsa da, güneş de Plüton’a altmışlık açı yaptığı için bunun nasıl sonuç verdiğini görmeye başlayabilirsiniz. Bir tane gördüğünüzde iyi bir anlaşma biliyorsunuz. Bu nedenle, aradığınız şey olmayan profesyonel önermelere katılmamaktan veya reddetmekten korkmayın. Ancak unutmayın ki para ve yatırımla ilgili konuşmalarınız Mars’ın karşıt Uranüs gerilemesi sayesinde işinizde yeni gelişmelere yol açabilir!

Tam bir konuda tekneyi kaçırdığınızı düşündüğünüzde, bir şansınız daha olur.

Yay Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Potansiyel duygunuzun etrafında ne demleniyor, Yay? Evren, büyümenizi engelleyen özgüveninizin etrafındaki eski yaralara iyi ve sert bir şekilde bakmanız için sizi zorluyor. Salı günü gökyüzü, hem berraklık sağlayan güneşi hem de yenilenme arayan Plüton’a uzanan ruhu açığa çıkaran ayı buluyor. Bu güçlü eşleştirme, kalıcı duygusal sorunları baştan kabul ederek dönüşümü kucaklamanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.