Yay Burç Yorumları 15 Kasım 2021

Yay burcunun 15 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 15 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Yay burcunu 15 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 15 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 15 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 15 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 15 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük hayaller kur ama sosun içinde kaybolma, Yay. Ay, ateşli Koç burcuna ve bugün aşk, tutku ve kendini ifadeyle ilgili romantik beşinci evinize giriyor, aşk dilinizden kalbinizin arzularına kadar her şeyi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Bununla birlikte, meydan okumanız, aşırı idealleştirmeye ve/veya ertelemeye daha yatkın olduğunuz için, bilinçsiz kalıplardan oluşan on ikinci evinizdeki güneş ile gezegensel yöneticiniz Jüpiter arasındaki meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla bugünkü kareden kaynaklanabilir. Diğerleriniz kendinize sır saklamakta zorlanabilirsiniz, bu yüzden kusmuk kelimelerinden sakının.

Yay Burcu 15 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Büyük şemada olup bitenler sizin kontrolünüz dışındadır, bu yüzden şu anda büyük resim için endişelenmeyin. Bunun yerine, tüm lojistik temelleri kapsadığınızdan emin olun. Bu, mevcut planlarınız ne olursa olsun, ayrıntılara yönelin demektir.

Yay Burcu 15 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Yay burcu, işte tipik olarak neşeli olsanız da, bugün güneş Jüpiter ile kare açı yaptığında kendinizi daha içine kapanık hissedebilirsiniz. Güneş, bilinçaltınızda doruğa çıkarak, profesyonel dönüşümünüzü ve yatırımlarınızı sessizce değerlendirmenizi istiyor. Bu arada, Jüpiter girişimlerinizden yararlanmak istiyor! Ancak, iki gezegen arasındaki kare, önce bir engeli aşmanız gerekebileceğini gösterir. Belki de yeniden şekillendirme ve yatırım yapma yeteneklerinizin işyeri diyaloglarınız için çok önemli olduğunu görmenin zamanı gelmiştir. İş arkadaşlarınızı etkilemek için düşündüğünüzden daha fazla gücünüz var!

Neşeli bir karşılaşma, sizi sulu dedikodular için bir iç kaynakla tanıştıracak.

Yay Burcu 15 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yay burcu olarak, büyüme veren, istek uyandıran Jüpiter gezegenine cevap veriyorsunuz. Pazartesi günü gökyüzü, Jüpiter’in yol gösterici güneşten biraz rahatsız edici bir ziyaret aldığını, günü ani farkındalıklarla ve kendi kendini sabote eden zihinsel ve iletişim kalıpları etrafında uyandırma çağrılarıyla doldurduğunu görüyor. İçinizde neyin serbest bırakılması ve yenilenmesi gerektiğinin envanterini çıkarın ve gerekli rota düzeltmelerini yapacak kadar cesur olup olmadığına bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.