Yay Burç Yorumları 13 Kasım 2021

Yay burcunun 13 Kasım 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yay burcunu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 13 Kasım 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 13 Kasım 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Doğru olduğunu bildiğin şeyleri inkar etme, Yay. Luna’nın duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla anlaşılması zor Neptün’e yakınlığı, ezici olduğu kadar şefkatli de olabilir. Tek veya önceden alınmış, bu sizinle sevdikleriniz arasındaki tüm sınırları ortadan kaldırır. Diğerleriniz, duygularınızın içinde olabilir ve bu duyguların nereden geldiğini anlamayabilir. Luna ayrıca, mahremiyet ve bilinçdışı kalıplardan oluşan onikinci evinizde Merkür’ü üçgen yapacak, böylece değer verdiğiniz biriyle beklenmedik bir şekilde kalpten kalbe bile sahip olabilirsiniz.

Yay Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Düşüncelerinizi, duygularınızı, ofis malzemelerinizi paylaşmayı seviyorsunuz ve genellikle bu iyi (ve düşünceli) bir kuraldır. Ancak bugün, kaynaklarınızı dikkatsiz borçlulardan korumak isteyebilirsiniz.

Yay Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Mutlu Cumartesi, Yay! Güneş, Neptün’ün geri hareketini üçgenleyerek, bu günü uzun bir çalışma haftasından sonra mükemmel bir Ar-Ge günü haline getiriyor. Umarım bugün biraz huzur bulursunuz. Çalışmanız gerekiyorsa, Merkür, bir atılım gibi olabilen Uranüs retrosuna karşı çıkıyor. Muhalefet, özellikle araştırma ve araştırma konusunda ustaysanız, yeteneklerinizi sergilemek için yararlı olabilir. Muhalefet, özellikle işiniz normalden daha stresliyse, zihinsel gerginlikte bir kırılma olabilir. Ancak, bu muhalefet beklenmedik durumlara yol açabileceğinden, düzensiz bir şey yapmamaya çalışın.

Bugün çok fazla şey oluyor — bu iyi, çünkü meşgul olmalısın.

Yay Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yay burcu, bugün sizin için nelerin geleceğini yönlendirmek için kendinize biraz boşluk bırakın. İletişimci Merkür, bugün iş/yaşam dengeniz ve kendi kendini yenen zihinsel kalıplarınız hakkında anlayışlı konuşmalar ve ifşaatlar başlatan, değişim talep eden Uranüs ile gözlerini kilitliyor. Neyse ki, hassas Balık ayı, gerçekliği büken Neptün ile birleşirken, sakinleşmek ve düşük profilli olmak iyi hissettirmeli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.