Yay Burç Yorumları 1 Aralık 2021

Yay burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yay burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 1 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Aralık 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bağırsaklarınla git, Yay. Ne de olsa, bu süre zarfında sezginiz inanılmaz derecede yükseldi ve hepsi, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla doğrudan Neptün'ün konumlanması sayesinde. Üstelik ay, kapanışla ilgili on ikinci evinizin, rüyaların, gizli gündemlerin ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde gezinirken, muhtemelen normalden daha fazla çekingen hissediyorsunuz, bu yüzden bir adım geri atmaktan ve pillerinizi yeniden şarj etmekten çekinmeyin. Tatlı arkadaşınızdan bir yağmur çeki istemek en iyi seçeneğiniz gibi görünüyor, ancak tatlı bir Venüs-Mars altmışlığı karşı koymak zor görünebilir. Duygularındasın, bu yüzden sana kalmış.


1 Aralık 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gerçek dünyada sıkışıp kaldınız ve sonsuza kadar sürmeyecek olsa da, henüz çok fazla ilerleme kaydetmenizi engellemeli. Büyük fikirleriniz harika, ama şu anda onları gerçekleştiremiyor gibisiniz.


1 Aralık 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neptün gerilemesi devam ederken, hayal gücünüz ve sezgilerinizin engellendiğini hissetmiş olabilirsiniz. İş sınırlarınızda gezinmek zor olabilir, bu nedenle sorumluluk ve hesap verebilirliği bulanıklaştırır. Neyse ki, Neptün istasyonları bugün direkt olarak çalıştığından, iş beklentilerinizi kavramak daha kolay olabilir. Yay burcu, ilham almak ve sağlıklı çalışma sınırlarını sürdüren net beklentiler belirlemek için yüksek zihninize dokunmayı kolaylıkla bulabilirsin. Şimdi doğrudan ev sektörünüzde, ev projeleri üstlenirken ve hatta uzaktan çalışırken daha verimli hissedebilirsiniz! Doğrudan Neptün, iş-yaşam dengesini daha uygun hale getirebilir.


1 Aralık 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kimsenin sizi kötü bir seçim yapmaya kandırmasına izin vermeyin. Gözünüzü topun üzerinde tutmaya çalışın.


1 Aralık 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün kendinize biraz zaman ayırın, Yay. Ay, yalnız bir Akrep burcunda kayarak geçerken, sosyal meseleleri vergilendirme havasında değilsiniz. Dinlenmek, uzun bir banyo yapmak veya günlük tutmak için ideal bir gün. Luna'nın ağır Satürn ile karesi, iletişim temelli çabalar veya zihinsel sağlık sorunları etrafında fırtına bulutlarının ortaya çıkmasına neden olabilir. Geri dönmek yerine, gelmesi gerekenle oturun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.