Yay Aylık Burç Yorumları Neler? Yay Burç Yorumu Aralık 2021

Yay burcunun Aralık ayı için burç yorumları neler? Yay burcunun Aralık ayı neler bekliyor? Yay burcunun Aralık ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun Aralık ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun Aralık ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu Aralık ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Kendin ol

Ay, 4 Aralık’ta burcunuzda bir süper ay ile birlikte bir güneş tutulması da dahil olmak üzere bir patlama ile başlıyor. Bu, yeni bir başlangıcın tadını çıkarmak için bir fırsat. Neyi başarmak istiyorsun? Hedeflerinizi ve planlarınızı, özellikle sizin için en anlamlı olanları, biraz ayrıntılı olarak yazmak önemlidir. Ve bunları günlük olarak gözden geçirebilirseniz, daha sonra değil, daha erken meyvelerini verebilirler.

Bu, yeni maceralar bulmak için dışarı çıktığınız ay olabilir. Ateşli Mars, on üçünde başlayarak altı hafta boyunca burcunuzda hareket ederken, dünyayı kasıp kavurmaya hazır olacaksınız. Bu, güneş tutulması ile birlikte sizi, zorluklar ve heyecan verici deneyimler üzerinde başarılı olduğunuz yeni durumlara fırlatabilir. Fikrinizi açmanın, konfor alanınızdan çıkmanın ve yeni arazileri keşfetmenin keyfini çıkarmanın zamanı geldi.

Mali durumunuzu düzene sokmaya hazır mısınız? Konuşkan Merkür, 13 Aralık’ta para bölgenize girerek sizi bu tatil ayı boyunca pratik olmaya teşvik ediyor. Oldukça pahalı olabileceğinden, bu geç tarihte bile bir bütçe belirlemeye değer. Ve eğer belirli masrafları kısabilirseniz, gerçekten iyi gidiyor olacaksınız.

Tatlı Venüs on dokuzdan 29 Ocak 2022’ye kadar geri harekette olacak. Bu aşama sizin para bölgenizde gerçekleşir ve krediler, zam veya başka bir anlaşma veya sözleşme gibi finansal düzenlemelerdeki gecikmelerle aynı zamana denk gelebilir.

Güneş 21 Aralık’ta Oğlak burcunda dans ederken, buradaki varlığı sizi mali durumunuzu düzene sokmaya teşvik edebilir, böylece önümüzdeki haftalarda huzurun tadını çıkarabilirsiniz.

Yirmi üçüncü, bazı sarsıcı zamanlar ve belki de Satürn’ün elektrikli Uranüs’e doğru ihtiyatlı açıları olduğu için bir kaos dokunuşu getirebilir. Bu, bu yıl üçüncü kez oluyor ve şartlarınızda değişiklik yaratmak için bir fırsat olabilir.

Son olarak, neşeli Jüpiter 28 Aralık’ta Balık burcuna ve ev bölgenize hareket edecek ve ev hayatınız bir şans vuruşundan faydalanabilir.


Yay Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Şanslı ev gezegeniniz Jüpiter ile özgür düşünceli Kova burcundaki Yay’a başlamak için pek çok seçeneğiniz var. Bu havadar geçiş sırasında kendi ilişki sorunlarınıza çözümler bulmakta veya işleri fazla kişisel almadan tavsiye istemekte oldukça iyisiniz.

Özgürleşmiş burcunuz, 4 Aralık’ta yeni ay ve güneş tutulmasına ev sahipliği yaparak özgürlüğünüzü kucaklamanız için size yeni nedenler sunuyor. Bekarsanız, kaygısız aşk hayatınızın tadını çıkarın! Bir ilişkiniz varsa, aşkı kendi benzersiz bakış açınızdan keşfetmek için biraz zaman ayırın.

Güçlü bir şekilde yoğun Mars, on üçünde ateşli, huzursuz burcunuzla bağlantı kurmak için sabit burç Akrep ile olan ortaklığını sona erdirir ve ayın geri kalanında çok doğaçlama romantik hareketler yapma eğilimindesiniz. Kendi başlarına yanlış olduklarından değil, ancak onlara dönüp baktığınızda pek bir anlam ifade etmeyebilirler. Oh iyi. Anı yaşamakta ısrar ettiğinizde olan budur.

Jüpiter, 28 Aralık’ta Kova burcundan ayrılacak ve yaratıcı Balık ile ortaklaşa çalışarak yılı umutlu, yaratıcı bir havayla çevrelemenize yardımcı olacak. Bu transit sırasında rüyalarınız oldukça canlı ve anlamlıdır, bu yüzden uyurken size gelen ince işaretleri görmezden gelmeyin. Bilinçaltı düşüncelerinizi takip ettiğinizde romantik kaderiniz sizi bekliyor.


Yay Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Aralık size karışık enerjiler getiriyor. Bir yandan para kazanmak ve kariyerinizi yükseltmek istiyorsunuz. Öte yandan, hayallerinizin peşinden gitmek için materyalizmi terk etmek istiyorsunuz. Bu, en çok 4 Aralık’taki burcunuzdaki güneş tutulması sırasında fark edilecek.

Ayın on üçünde Mars burcunuza geçtiğinde ve işyerinde zam veya terfi almak için harekete geçmenize izin verdiğinde daha da fazla hevesli olacaksınız. Bu, kariyerinizi bir sonraki seviyeye taşıyacak olan göbek ateşini ateşleyebilir.

18 Aralık’taki dolunay, size önemli bağlantılar kurmanız ve ilerlemenize yardımcı olmayan ortaklıkların iplerini kesmeniz için bir an sunuyor.

Gezegensel yöneticiniz Jüpiter yirmi sekizinci ayda Balık burcuna geçtiğinde, bilinen yapıların rahatlığını keşfetmek istediğiniz için büyük resmi görmeye başlayabilirsiniz. Kalbiniz ve zihniniz, en içteki vizyonunuzla uyumlu olan ve mesleki özlemlerinizle çelişebilecek yeni olasılıklar beklentisiyle gelişiyor.


Yay Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Aralık soğuk olabilir, Yay, ama bu ay kendini hissediyorsun ve insanlar bunu fark ediyor. 4 Aralık’taki güneş tutulması sırasında kendinizi tekrar flört havuzuna koyun. Tüm gözler üzerinizde, bu yüzden muhteşem bir kıyafet giyin ve birine çıkma teklif edin. Unutulmaz bir geceye yol açabilir.

Ayın on üçünde Mars burcunuza girdiğinde romantizm riskleri almaya devam edin, güveninizi ve tutkunuzu artırın. Özellikle dolunay İkizler’deyken, 18 Aralık’ı ideal bir randevu gecesi yapan cesur romantik jestler için harika bir zaman. Tatilden önce aşkınızla anlaşmayı imzalamak için ay enerjisini kullanın.

On dokuzunda Venüs Oğlak burcunda geri gittiğinde şansınız tükeniyor. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, benlik saygınız ilişki durumunuza bağlı olabilir ve sizi biraz yapışkan hale getirebilir. 21 Aralık’ta güneş Oğlak burcuna girdiğinde flört etmeye ara verin ve kendinize yatırım yapın.

Jüpiter yirmi sekizinde Balık burcuna girdiğinde flört hayatınız dengeleniyor. 2022 boyunca, sahada oynamak yerine kendinizi tek bir özel ortağa yerleşirken bulabilirsiniz. Sadece gerçek kişiye aşık olduğunuzdan emin olun, onların idealleştirilmiş bir versiyonuna değil.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.