Terazi Haftalık Burç Yorumları (29 Kasım – 5 Aralık Haftası)

Terazi burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 29 Kasım – 5 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, güneş tutulması daha az konuşma ve daha fazla hareket gerektiriyor. Terazi, bir yön seçiyorsun.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, Mars’ın Akrep’te, para evinizde, iş evinizde Balık’ta Neptün ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Daha fazla çalışırsan… daha fazla para getirme fırsatın var. Terazi, bu daha fazla saat veya daha fazla sorumluluk almak anlamına gelebilir. Bu, kurulması zaman ve enerji gerektiren pasif gelir kaynaklarıyla ilgili olabilir.

30 Kasım Salı günü iletişim evinizdeki Yay burcundaki Merkür, çocuk ve genç evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Birisi tavsiye için size gelebilir. Sizin bilgeliğinizi ve deneyiminizi arıyorlar. Aniden, bir seyirci gibi ender bir fırsatınız olur. Bu çok sık olmaz, bu yüzden sürdüğü sürece tadını çıkarın.


Terazi Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

29 ve 30 Kasım’da Ay burcunuzdan geçerken popülariteniz artacak. Bu enerjiyi ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koymak için kullanın, bu bir kişisel bakım gecesi için evde kalmak lehine bir randevuyu yeniden planlamak anlamına gelse bile. Bu gün size kimlerin mesaj gönderdiğine dikkat edin, çünkü bu onların arkadaşlıktan daha fazlasıyla ilgilendiklerinin bir göstergesi olabilir.

Akrep ayı, 2 Aralık’ta yönetici gezegeniniz Venüs ile tatlı bir bağlantı paylaşacak ve ilişkilerinize yeni bir derinlik getirecek. Son zamanlarda rastgele biriyle görüşüyorsanız ve işleri bir sonraki seviyeye taşımak istiyorsanız, bu gün kanepede rahat bir akşam geçirmek için onu evinize davet etmeyi düşünün. Etrafta oyalanan ve bu noktada dikkatinizi tam olarak çekmeyi başaramamış başka biri varsa, bu enerjiyi onları tamamen serbest bırakmak için kullanın.

4 Aralık’taki güneş tutulması, haritanızın öğrenme ve iletişimi yöneten bölümünü harekete geçirecek ve sizi entelektüel sohbet moduna sokacak. Beyniniz yeni kavramları ve bilgileri almaya hevesli olacağından, son zamanlarda almayı düşündüğünüz herhangi bir sınıfa kaydolmak için de harika bir zaman.


Terazi Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Terazi, bu hafta sohbetlerde konfor alanınızdan çıkmaya hazırlanın.

28-30 Kasım Pazar gününden Salı gününe kadar güneş, Merkür ile dürüst Yay burcunda kavuşacak ve iletişim sektörünüzü besleyecek. İş yerinde dürüstlüğünüz memnuniyetle karşılanabileceğinden, bu günlerde söylenmesi gerekenleri söylemeyi daha kolay bulabilirsiniz. Neyse ki, Venüs ayrıca haftanın çoğu için Mars’a altmışlık açı yapıyor, bu nedenle iletişiminiz iş arkadaşlarınız tarafından takdir ediliyor, hatta destekleniyor. Ardından Pazartesi’den Perşembe’ye, 29 Kasım’dan 2 Aralık’a kadar Venüs, Neptün’e 60’lık açı yapacak ve sağlıklı bir iş-yaşam dengesi kurmanızı kolaylaştıracak. Neptün istasyonları 1 Aralık Çarşamba günü yön verdiğinde, işte ne yapacağınız konusunda nispeten net bir perspektife sahip olacaksınız. Mesleki seçimleriniz ve hatta rutininizi nasıl yaptığınız konusunda daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Herhangi bir kafa karışıklığı veya yanılsama büyüsü de dağılabilir ve size iş yerinizdeki havayı temizlemek için mükemmel bir fırsat verir.

Son olarak, 4 Aralık Cumartesi günü Yay burcunda bir yeni ay tam güneş tutulması olacak. Güçlü Luna, eğitim ve seyahat sektörünüzde önümüzdeki altı ay boyunca kariyerinizde rol oynayabilecek yeni kapılar açıyor!


Terazi Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü kendi ihtiyaçlarınız ile insanlarınızın veya sevgilinizin ihtiyaçları arasında bir uzlaşma bulun – düşündüğünüzden çok daha kolay olacak. Hafta ortası meydan okumanın üstesinden gelecek ve iyi vakit geçirmeye karşı ölü görünenler dahil herkesi mutlu etmenin bir yolunu bulacaksınız. Haftanın ilerleyen saatlerinde (tekrar) aklınız başınızda olacak, ancak kimsenin karar vermek için boynunuzdan nefes alması söz konusu değil. Bu hafta sonu hayatın küçük zevklerini içinize çekmek için kendinize zaman ayırın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.