Terazi Haftalık Burç Yorumları (15 Kasım – 21 Kasım Haftası)

Terazi burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası neler bekliyor? Terazi burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 15 Kasım – 21 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ay tutulması kaynak evinizi aydınlatıyor. Terazi, dengeni buluyorsun.

15 Kasım Pazartesi günü para evinizde Akrep burcundaki güneş, risk alan evinizde Kova burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Sizin için çalışacak paraya sahip olmak, bir miktar risk almayı gerektirir. Yatağın altındaki paraya faiz işlemez. Öte yandan, üçlü kaldıraçlı ısmarlama bir dilim yatırımındaki para, uykunuzu kaybetmenize neden olabilir. Terazi, bir orta yol var ve bugün bunun nerede olduğunu keşfetmek için iyi bir gün. Her bütçeye uygun yatırım var. Biraz keşif yapmanın zamanı geldi.

16 Kasım Salı günü Akrep burcundaki güneş, ailenizin evinde Plüton’a altmışlık açı yapıyor. Aile üyelerine kanepenizi mi, eski dizüstü bilgisayarınızı mı yoksa son iki gündür boş odanızda duran büyükannenizin sallanan sandalyesini mi istiyorlar diye soruyor olabilirsiniz. yıllar. Günün sonunda, evinizde daha az eşyanız ve daha fazla alanınız olabilir.

Terazi Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, aşk hayatınız haftanın ilk bölümünde alev alacak, çünkü Koç ayı, romantik ilişkileri yöneten harita sektörünüze bir enerji patlaması getiriyor. Aşkın peşindeyseniz, şu anda hızlı bir şekilde bağlantılar kurulacak ve flört oyununuz bir sonraki seviye olacak. Bu kozmik iklim, takılmak için de harikadır, bu da ciddi bir taahhüt aramıyorsanız mükemmeldir. Bu süre zarfında gerçekten sevdiğiniz birini bulursanız, işleri yavaşlatmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, çünkü Koç enerjisi genellikle kısa bir raf ömrüne sahiptir ve mutlaka uzun vadeli ortaklıklar için elverişli değildir.

Boğa dolunayı on dokuzunda tezahür eder ve masaya şehvetli bir unsur getirir. Şu anda daha ciddi bir şey arıyorsanız, bu, randevu gecesi için takviminizde işaretlemek isteyeceğiniz gün olacaktır. Bu dolunay aynı zamanda geçmişteki acılardan kurtulmak için de harikadır ve tutunduğunuz herhangi bir acıyı salıvermek için bir fırsat sunar. Bu günü ister özel biriyle dışarı çıkmak için kullanın, ister evde öz bakım yaparak vakit geçirin, kendi ihtiyaçlarınıza öncelik vermeniz gerekecek.

Terazi Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Önümüzdeki yoğun hafta, profesyonel yatırımlarınıza öncelik veriyor. Zamanınıza, paranıza ve enerjinize değer nedir, Terazi?

15 Kasım Pazartesi günü güneş Jüpiter ile kare açı yaptığında hafta güçlü bir şekilde başlıyor. Kare, yaratıcılığınızın para kazanmasını sorguluyor. Neyse ki, işinize çok değer verildiğini gösterebilir, ancak ondan para kazanmak zamanla gelebilir. Daha sonra, güneş Plüton’a altmışlık açı yaparken, ertesi gün Mars geri giden Uranüs’e karşı çıkıyor. Altmışlık, geçiminizi sürdürmek için yeterince iyi tazmin edildiğini gösterir. Ancak muhalefet, maddi olarak işleri sarsmak istediğinizi gösteriyor. Devam eden sözleşmeleri yenileyerek veya hatta alanınızda yeni kazançlı girişimler arayarak mali durumunuzu iyileştirmek isteyebilirsiniz. Neye yatırım yapmak istediğiniz ve mali durumunuzu nasıl iyileştirmek istediğiniz, 18 ve 19 Kasım Perşembe ve Cuma günleri Venüs’ün Uranüs retrosu yaptığı üçgende doruğa çıkıyor. Geçim kaynağınız, özellikle yatırım yapmak için benzersiz profesyonel fırsatlar ararken, kariyer yolunuzu dönüştürmek için itici güç olacaktır!

Son olarak, Cuma günkü dolunay ay tutulması çalışma haftanızı kapsıyor. Güçlü ay, profesyonel dönüşümün doruk noktasını temsil ediyor, özellikle yatırımlarınızın karşılığını nasıl aldığıyla vurgulanıyor!

Terazi Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Böyle bir pazartesiyi hak edecek ne yaptın? Bu kadar havalı olman ya harika bir şans ya da karmik geri ödeme, ama sanki hafta sonu hiç bitmemiş gibi! Kendi açınızdan tonlarca karizma ve güven, diğer herkesten ise çapkın ilgi bekleyebilirsiniz. Hafta ortalarına doğru, düşünceleriniz maddi konulara (sinir bozucu bütçeler ve faturalar gibi) dönebilir, ancak Perşembe akşamına kadar saçma sapan şeylere ve eğlenmeye geri dönmelisiniz. Cumartesi gecesi boyunca sizi takip edecek geniş kapsamlı sohbetler ve keyifli felsefeler bekleyin. Pazar günü, duygusal olarak sessiz bir zaman planlayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.