Terazi Burç Yorumları 9 Kasım 2021

Terazi burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 9 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Sahneye çık, Terazi. Luna bugün özgürlüğü seven Kova burcuna giriyor, romantizm, tutku, zevk ve kendini ifade etme gibi beşinci ev temalarına duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor, bu da sizin elementinizde olduğunuz anlamına geliyor. Meydan okuma? Ay, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile karşı karşıya gelecek. Özür dilemeden kendiniz olmaktan geri mi tutuyorsunuz? Diğer önemli kişiniz, en özgün benliğinize yer tutuyor mu? Merkür ve Mars, istikrar arayan ikinci değer evinizin üzerinde gezinecek ve aynı anda Satürn ile çatışacak, bu yüzden size ait olan için savaşmaktan korkmayın.

Terazi Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Sen açıkken insanlar gözlerini senden alamıyor ve alkışlamaktan da kendilerini alamıyorlar. Sonuçta, solo hareketin öldürür. Ancak bugün, bu solo performansı bir düet haline getirmeyi düşünün ve yakın birinin daha da yakınlaşmasına izin verin.

Terazi Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, para kazanma ve sahip olduğunuz değere dayanma potansiyeli tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Merkür bugün Akrep burcunda Mars ile kavuşum yaptığından, bu hafta daha fazla para kazanmak için cesaretlenmiş hissedebilirsiniz. Biraz ekstra nakit için ekstra vardiya, yan iş veya ek görevler alarak hırslı hissedebilirsiniz. Bağlantı aynı zamanda amirlerinize karşı çıkmanız ve onlara ne kadar değerli olduğunuzu bildirmeniz için size ilham verebilir. Mars, Satürn ile kare açı yaptığında, ilerleme kaydettiğiniz için yaratıcı bir blokla karşılaşabilirsiniz.

Bugün kendinizi güzel bir şeye bırakın. Estetik yönünüzün beslenmesi gerekiyor.

Terazi Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Salı günü göklerin altında güçlü gerçekler ortaya çıkıyor, Terazi. Melankolik Oğlak ayı, hayal kırıklığı yaratan Plüton ile birleşirken, kendinizi eğlenceleri geri çevirmeye hazırlanın. Bu duygusal açıdan yoğun eşleşme, aile bağları ve ev cephesinde gizlenen her türlü gerilimin üstesinden gelerek yer açmaya yardımcı olur. Başka yerlerde, haber taşıyan Merkür, ateşli Mars ile birleşerek, para kazanma konusunda hararetli açıklamalar veya konuşmalar getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.