Terazi Burç Yorumları 8 Kasım 2021

Terazi burcunun 8 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 8 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 8 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 8 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 8 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 8 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 8 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna’nın yapılandırılmış Oğlak burcuna ve ev, aile ve en içteki dördüncü evinize geçişi üzerine, seks, birleşme ve enerji alışverişlerinden oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Neye doğru ilerliyorsun, Terazi? İster bekar olun, ister romantik bir bağlantınız olsun, “evcilik oynamak” yerine uzun vadeli sonuçlara odaklanıyor olabilirsiniz. Bu, özellikle gezegensel yöneticiniz Venüs’ün geleneksel Oğlak burcunda seyahat etmesi için geçerlidir. Ayrıca, önemli diğerlerinin yedinci evinin göksel yöneticisi olan Mars, istikrar arayan ikinci değerler evinize ateşi getirmeye devam edecek. Bu süre zarfında inanılmaz derecede kararlısınız.

Terazi Burcu 8 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Tüm sosyal zekanızın altında neyin doğru neyin yanlış olduğuna dair çok sağlam bir his yatıyor. Bu yüzden insanlar her hareketinizden bu kadar büyüleniyor. Parıltının altında güçlü bir ahlaki pusula olduğunu biliyorlar.

Terazi Burcu 8 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Hafta sonu yeni bitmiş olsa da, fazladan bir dinlenme gününe ihtiyacınız olabilir! Terazi, işler her zamankinden daha yoğun mu? Bu hafta yapılacaklar listenizde ne kadar çok şey var diye başınızın döndüğünü hissedebilirsiniz. Ay Oğlak burcunda olduğundan, ev ve aile sektörünüz odakta. Eziyete geri dönmeden önce işten bir gün daha izin almanız gerekebilir! Bugün uzaktan çalışabilecek misin bir bak. Ay enerjisi sizi hala bir ana üssünden üretken olmaya teşvik edebilir.

Kendiniz için mi yoksa başkası için mi yapmak arasında kaldınız? Bir uzlaşma bulabilirsiniz.

Terazi Burcu 8 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, gerçekten havasında olmasanız bile, doğal olarak sosyal olarak uyarıcı karşılaşmalara çekilirsiniz! Pazartesi günkü gökyüzü, bilinçli olarak mütevazı kalmak için bir seçim yapmanızı ve artan dinlenme ihtiyacınıza yönelmenizi hatırlatır. Yalnız Oğlak ayı, içgörü getiren Uranüs ile bağlantı kurar, sizi yaşam alanınıza taze bir hayat solumaya teşvik eder ve aile meseleleri etrafında karışan kabul edilmemiş duygulara yönelmenizi sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.