Terazi Burç Yorumları 6 Kasım 2021

Terazi burcunun 6 Kasım 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 6 Kasım 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 6 Kasım 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 6 Kasım 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 6 Kasım 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 6 Kasım 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 6 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, egzotik Yay burcunda ve iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreden oluşan meraklı üçüncü evinizde ilk çıkışını yaptıktan sonra, romantik beşinci eviniz, aşk, tutku ve zevk yoluyla, eşzamanlı olarak yapılandırılmış Satürn’e tatlı bir altmışlık oluşturacaktır. Aşk için adım atmaya fazlasıyla isteklisin ama önceden birkaç plan yapıyorsun Terazi. Bu, özellikle, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi olan Mars’ı düşünürken, romantik yatırımlarınız söz konusu olduğunda dikkatli olduğunuz için ikinci konfor evinizde yolculuk yaparken geçerlidir.

Terazi Burcu 6 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Günün başlangıcında ruh haliniz ne kadar iyiyse, bugün sizin için o kadar iyi olacak. Hayat şu anda senin için aşırı olacak. Bu, bakış açınıza bağlı olarak harika veya korkunç olabilir.

Terazi Burcu 6 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

İş sıkıcı veya zorlayıcı olsa da, ödüllendirici de olabilir! Bugün Merkür Venüs’e altmışlık açı yaptığında, işinizin hayatınızın diğer yönlerine nasıl fayda sağlayabileceğini görebilirsiniz. Altmışlık, bir tür finansal bolluğu veya yeteneği gösterebilir – muhtemelen kısmen işinizle mümkün olur. Ancak, bu potansiyelinizi sınırlamamalıdır. Merkür hala değerlerinizle ilgili fikirlerinizi harekete geçiriyor. Mevcut işiniz hayatınızı sürdürürken, bu mutlaka daha iyi bir iş olmadığı anlamına gelmez. Bugünkü altmışlık, hak ettiğinizden daha azıyla asla yetinmemeniz gerektiğinin bir hatırlatıcısıdır!

Şu anki dramalarının o kadar derinlerindesin ki büyük resmi kaçırıyorsun. Geri adım atmak.

Terazi Burcu 6 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi semalarında eğlenmemek elde değil Terazi. Messenger Merkür, yönetici gezegeniniz Venüs’ü ziyaret ediyor. Bu eşleştirme, iletişim becerilerinizi tatlandırarak, aynı alanı paylaşan herkesi cezbetmeyi kolaylaştırır. Başka bir yerde, görülmeye değer Yay burcu, mahallenizdeki yerel hareketi ve keşifleri geliştirmenizi ister. Luna’nın Satürn ile sürekli buluşması, kalan romantik sorunları ele almayı da kolaylaştırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.