Terazi Burç Yorumları 29 Kasım 2021

Terazi burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 29 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Kasım 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Cesur Mars, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizi yönetir, ancak istikrar arayan ikinci konfor, finans ve güvenlik duygusu ile cızırdamaya devam eder. Başka bir deyişle, para kazanma yeteneklerinizle meşgulsünüz ve gerçekten neye değer verdiğinize daha yakından bakıyorsunuz. Terazi, zamanını ve enerjini nereye harcıyorsun? Mars’ın anlaşılması zor Neptün ile yaptığı üçgen – düzenli altıncı eviniz günlük ritüeller ve durum tespiti yoluyla – özellikle önemli bir ortaklığa girdiğiniz iş söz konusu olduğunda, ayırt etme yeteneğinizi kullanmanız için sizi teşvik ediyor. Burcunuzdaki ay, duygusal tatmininizin öncelikli olduğu anlamına gelir.


29 Kasım 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Entelektüel enerjiniz, insanlarla güçlü bir şekilde bağlantı kurmanızı sağlıyor. Hepsinin aynı anda size akın ettiğini görebilirsiniz, bu biraz sorun yaratabilir, ama bu o kadar da kötü değil!


29 Kasım 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün hala büyük patron olmadan işlerin gidişatını etkileyebilirsiniz.


29 Kasım 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Pazartesi gününün kozmik manzarası sizi çeşitli hikayelerle boğuşmaya teşvik ediyor Terazi. Bir yandan, harekete geçen Mars, kendisini yaratıcı Neptün ile pürüzsüz bir hizada bulur ve size ilham verici yaratıcı eylemi çalışma cephesine getirme şansı sunar. Başka bir yerde, haberci Merkür, aydınlatıcı güneşle birleşerek, özellikle arkadaşlar, komşular veya kardeşler ile ilgili olanlar olmak üzere, kapınıza önemli ifşaatlar ve konuşmalar getirir.


29 Kasım 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklınızdan geçenleri söylemenin zamanı geldi, Terazi! Güneş Yay burcunda Merkür ile birleşmeye devam ederken, konuşmak için ilham alabilirsiniz. Ses tonunuz normalden daha doğrudan olabilir ve bu, aksi takdirde büyüleyici doğanız için sarsıcı olabilir. Bununla birlikte, meslektaşlarınız açık dürüstlüğünüzü takdir edebilir. Venüs, Mars’a da sekstil yaptığından, dürüstlüğünüzün farklı bir çekiciliği olduğunu fark edebilirsiniz. Evet, aşırı dolaysız görünebilirsin – ama nahoş bir şekilde değil. Altmışlık, iş arkadaşlarınızın girdinizdeki değeri görmesini sağlayabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.