Terazi Burç Yorumları 28 Kasım 2021

Terazi burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 28 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2021 Pazar Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda aksiyonun ortasına geçmeyin ve çalışanlarınızın birbirlerinin yanından geçip geçmediği konusunda endişelenmemeye çalışın. Uzun vadede gerçekten önemli değil. Sen onların neyle ilgili olduğunu biliyorsun ve onlar da senin ne hakkında olduğunu biliyorlar.


28 Kasım 2021 Pazar Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sizi bu gün boyunca taşıyacak güçlü bir katı momentum enerjisi var.


28 Kasım 2021 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Teraziler iç huzuru için sonsuz bir arayış içindedir. Bugünün kozmosu, sizi dinlenmeye, rahatlamaya ve yenilenmeye çağırdıkları için bu misyonu vurgular. Ay, Başak’ta seyahat eder, uzaylı Neptün ve yönetici gezegeniniz Venüs ile yolunda buluşur – duygusal duyarlılığı ve empatik tepkileri artıran bir kombinasyon. Kaynaklarınızı yenilemek için zamana ihtiyacınız olduğu için, kendinizi aşırı yormayın.


28 Kasım 2021 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, içeri girme zamanı. Ne de olsa, büyüleyici gezegen yöneticiniz Venüs, yapılandırılmış Oğlak burcunda ve ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla retro yolculuğunun başlangıcına yaklaşıyor. Bununla birlikte, bu derin düşünme döneminin ortasında, Venüs bilinçsiz on ikinci eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla Luna ile tatlı bir üçgen açı oluşturacaktır. Geçmişten gelen temaları tekrar ziyaret etmeye çağrılıyorsanız, mutluluğunuzu engelleyebilecek bazı eski ilişki kalıpları ve/veya yaralarla karşılaşabilirsiniz. Gücünü geri almanın zamanı geldi.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.