Terazi Burç Yorumları 26 Kasım 2021

Terazi burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 26 Kasım 2021 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunu 26 Kasım 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 26 Kasım 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel yöneticiniz Venüs, eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü evinizde ışıldamaya devam ederek, yakın akrabalarla olan ilişkilerden mütevazi meskeninizdeki estetiğe kadar her şeyi çevreleyen temalara uyum getiriyor. Akşam yemeğine özel birini mi davet ediyorsun Terazi? Ay, toplulukla ilgili on birinci evinizi tutuşturmaya devam etse de, aynı zamanda meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla anlayışlı Merkür ile karşı karşıya gelecek. Sadece özel akşam yemeği davetiniz mi? Bunu ailenize ve/veya oda arkadaşlarınıza ilettiğinizden emin olun, özellikle de bebeğinize kur yapmak için bilinçli bir çaba gösteriyorsanız.

Terazi Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Ev hayatınız sizi biraz korkutuyor. Ev arkadaşlarınızın karmaşık duygusal sorunlarından basit bir sızdıran tuvalete kadar, evdeki hava çok garip. Mümkünse, günün çoğunda uzak durun. Bunun yerine o tarihin tadını çıkarın.

Terazi Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Mars ve Venüs arasında süregelen altmışlık açı sayesinde bu hafta mali açıdan bol olabilirdi! Terazi, mali durumunuzda bir rahatlama fark ettiniz mi? Mars, finansal olarak güvende olma arzunuzu besliyor, bu nedenle yeni profesyonel çabalara girişmiş veya normalden daha fazla iş yapmış olabilirsiniz. Neyse ki, bugün, sıkı çalışmanızın karşılığını görebilirsiniz! Venüs, Mars sürüşünüzü biraz parayla süsler, tatlım. Yoğun bir çalışma haftasından sonra kendinizi şımartmaya meyilli hissedebileceğiniz için maaş günü ekstra tatlı olacak!

Bugün isteseniz de istemeseniz de dikkat çekeceksiniz. Seçimlerinizle gurur duyun.

Terazi Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün kendinize sosyal bir kelebek olmak için izin verin, Terazi. Değer verdiğiniz insanlarla bağlantı kurmaya ve aklınızdaki hedeflere daha yakından bakmaya ihtiyacınız var. Oyuncu Aslan ayı, günü büyük kalpli Jüpiter’e karşı koyarak, yaratıcı kendini ifade etme ve romantizm hakkında öğrenilecek derslerde eve dönmenize yardımcı olur. Daha sonra, Luna, yalnızlık ve barış ihtiyacınızı yoğunlaştıran, düşünceli Başak’a doğru kayar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.