Terazi Burç Yorumları 22 Kasım 2021

Terazi burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Sorunlarınız yaratıcı bir çözüm için beyninizi harap ediyor, ancak bu düzeltme için ihtiyacınız olan tek şey ayrıntılara çok dikkat etmek. Uygun ve dahiyane bir fikir tam orada, keşfedilmeyi bekleyen kanatlarda.

Sabır, bir süreliğine en iyi arkadaş olmanız gereken bir erdemdir.

Terazi Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendine odaklan, Terazi. Ayrıca, tatlı gezegen yöneticiniz Venüs, eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinizi göz kamaştırmaya devam ediyor, aile meselelerini çevreleyen temalara güzellik, uyum ve bolluk getirmenin yanı sıra mütevazi meskeninizin estetiğini de getiriyor. Leydi Venüs ayrıca, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla Mars’a gitmek için uyumlu bir altmışlık açı oluşturacaktır. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, kesin olan bir şey var: Hak ettiğinizden daha azına razı olmak üzere değilsiniz. Aşk bölümünde işler yolunda gitmiyorsa, kredi kartınızı geçirmeyi tercih edebilirsiniz.

Terazi Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi günkü gökyüzü sizi canlandırmak ve harekete geçirmek için çalışıyor, Terazi. Yönetici gezegeniniz, bağ oluşturan Venüs, bugün kendi kendini motive eden Mars ile bir hafta sürecek bir bağlantıya başlıyor ve sizi ev ve aile departmanında ortaya çıkan sorunları çözmek için bir enerji artışı ile dolduruyor. Aynı zamanda, empatik Yengeç ayı, seçimler yapılmadan önce daha derin bir tefekkür gerektiren herhangi bir kariyer ve itibar hikayesine uyum sağlamanıza yardımcı olur.

Terazi Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Ay, Yengeç burcuna geçtiğine göre, önümüzdeki birkaç gün içinde kariyerinizde beklenmedik çıkışlar olabilir. Terazi, beklenmedik bir şekilde spot ışığında veya patlamada hissedebilirsiniz. Bu hem olumlu hem de olumsuz olabilir. Neye odaklandığınıza bağlı. Ay enerjisi, tanınma arzunuzu sergileyecek, bu yüzden bunu lehinize sayın. Kendinizi kariyer yolunuza adamak için lunaparka yaslanın. Mevcut pozisyonunuzda bir liderlik pozisyonu veya daha fazla yetki almayı düşünmenin zamanının geldiğini bile hissedebilirsiniz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.