Terazi Burç Yorumları 20 Kasım 2021

Terazi burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Önemli bir dönüşümün ortasındasın, Terazi. Bu, özellikle samimi birliktelikler ve enerji alışverişlerinden oluşan sekizinci evinize dokunduğu için dünkü ay tutulmasının etkileri düşünüldüğünde doğrudur, ancak dahası da var. Luna, macera dolu dokuzuncu eviniz aracılığıyla meraklı İkizler'e geçiş yaptığında, sorumlu altıncı durum tespiti eviniz aracılığıyla sınırsız Neptün ile çatışacak. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, kendinizi bağlantınızın lojistiğini genel olarak analiz ederken bulabilirsiniz, ki bu mutlaka üretken değildir. Bunu söyledikten sonra, bir adım geri atmaktan çekinmeyin ve bu arada öz bakımınıza öncelik verin.

Terazi Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Her mevsim için bir tavır var, biliyorsun. Genellikle cömert bir ruhsunuz, zamanınız ve kaynaklarınızla özgürsünüz. Yine de bu, tam bir müsrif olduğunuz anlamına gelmez. Bazen sağduyu, hatta cimrilik uygundur.

Terazi Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Merkür, yaratıcılığınızı boğabilecek Jüpiter ile kare açı yapıyor. Terazi burcu, bu kare sayesinde tutku projelerinizde ilerleme kaydetmeye daha az eğilimli hissedebilirsiniz. Projenizin değerinden veya kendi zamanında ödeyip ödemeyeceğinden şüphe duyabilirsiniz. Ancak değer sorunu, Venüs'ün altmışlık Mars'ı tarafından dengelenecektir. Evinizden bir tür destek alabilirsiniz, özellikle de mesleki çabalarınıza maddi katkıda bulunabilecek aile üyeleriniz varsa. Buna karşılık, bu herhangi bir stres etkenini veya ilerleme eksikliğini hafifletebilir!

Etrafınızda güzellik var – bugün doğanın şiirine hayran kalın ve takdir edin.

Terazi Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi, şu anda özgüven duygunuzun etrafında hangi hikayeyi karıştırıyor? Cumartesi gününün kozmik manzarası, kendi yetenekleriniz ve yeteneklerinizle olan ilişkinizi yeniden incelerken bu hikayeye geri dönmenizi sağlıyor. Messenger Mercury, kendisini hem uzakları gören Jüpiter hem de gerçeği söyleyen Pluto ile konuşmalar içinde bulur ve sizi ana cephede değişimi kucaklamaya ve yaratıcı departmanda cesurca yeni alanlara adım atmaya teşvik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.