Terazi Burç Yorumları 19 Kasım 2021

Terazi burcunun 19 Kasım 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 19 Kasım 2021 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunu 19 Kasım 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 19 Kasım 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 19 Kasım 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 19 Kasım 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 19 Kasım 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, ya anlaşmayı imzalamaya karar veriyorsunuz ya da bugün Boğa burcundaki ay tutulması altında anlaşmayı sonlandırıyorsunuz. Seks, samimi birliktelikler ve paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci evinizin üzerinde gezinirken, mevcut bağlantılarınızda ver-verme temaları konusunda güçlü bir kapanış ve yaşamı değiştiren netlik bekleyin. Satürn'ün aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizdeki yolculuğunun ortasında, yaralı şifacı Chiron ile ilişki sektörünüz aracılığıyla kare oluşturacağını unutmayın. Bu da size işe koyulma ve sağlam bir temel üzerine inşa etme fırsatı sunabilir. Geleceğe odaklanın ve geçmişi bırakın.

Terazi Burcu 19 Kasım 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün bir dürtü satın alma konusunda dikkatli olun. Daha sonra, önemli bir konuşma önemsiz bir ilişkiyi potansiyel olarak daha fazla bir şeye dönüştürdüğünde, ortalıkta dolaşmaktan utanabilirsiniz.

Terazi Burcu 19 Kasım 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Dolunay ay tutulması, altı aylık kendi kendine ustalaşma yolculuğunuzu alkışlıyor, Terazi. Bu güçlü ay tutulmasına öncülük ederek, yatırımlarınız, ilgili taahhütleriniz ve profesyonel psikolojinizi anlayarak kendinizi dönüştürmek için inanılmaz derecede sıkı çalıştınız. Bazı sözleşme anlaşmalarından vazgeçmeyi veya yatırımlardan çekilmeyi seçmek gibi bazı zorlu çağrılar yapmış olabilirsiniz. Mesleki değerinizde daha güçlü hissetmiş olabileceğiniz için, işte de kendiniz için ayağa kalkabilirdiniz. Ama yolculuk burada bitmiyor, çünkü ay enerjisi sadece sizi anmakla kalmıyor, aynı zamanda sizi cesaretlendirmeye de devam ediyor!

Flört etmek kimseye zarar vermez – utangaç olmayın. Yüzsüz, esprili ve biraz çirkin olun.

Terazi Burcu 19 Kasım 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı tamamen kendini keşfetme ile ilgili, Terazi. Sizi siz yapan özel nitelikler ve yeteneklerle yeniden temas kurmakla meşgulsünüz. Bugünün Boğa burcundaki dolunayı, kısa bir süreliğine sizi bu öz-farkındalığın dışına çıkarıyor ve tüm dikkatlerini kalbinizin mağaralarına ve değer verdiğiniz bağlantılara doğrultuyor. Yakın ilişkilerinize çok dikkat edin ve onurlandırılması gereken açıklamaları veya değişim çağrılarını arayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.