Terazi Burç Yorumları 18 Kasım 2021

Terazi burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 18 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, seks, samimi birliktelikler ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan perili sekizinci evinizde gezinmeye devam ederek, paylaşılan kaynaklarınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Terazi, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, mevcut taahhütlerinizde daha fazla istikrar arama şansınız var. Bununla birlikte, ay, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla Merkür'e doğrudan bir muhalefet yapacağından, işlerin zorlaşabileceği yer burasıdır. Bununla birlikte, bu arzuları ve/veya duygusal ihtiyaçları ifade etmek için doğru kelimeleri bulmakta zorlanıyorsanız, düşüncelerinizi toplamak için bir saniye ayırın. Her şey tam da olması gerektiği gibi gelişiyor.

Terazi Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Biraz alıngan hissediyorsunuz ve ruh hali gerçekten size dönüşüyor. Yoğun bir iltifat için hazırlanın. Son zamanlarda çok cömert davrandın, kendine odaklanmayı hak ediyorsun. Ve tahmin et ne oldu? Parlamak için mükemmel bir gün.

Terazi Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Mars geri giden Uranüs ile karşıtlığını sürdürürken para aklınızda. Umarım, mali durumunuz olumlu bir şekilde sarsılır! Neyse ki, bugün diğer iki destekleyici geçişle biraz rahatlama yaşayabilirsiniz. Terazi, Merkür geri giden Neptün ile üçgen açı yaptığında işte ne kadar değerli olduğunuzu görmek daha kolay olabilir. Bununla birlikte, bu sulu üçlü rüya gibi bir etkiye sahip olabilir, bu nedenle üretkenlik her zaman yüksek olmayabilir. Bu arada Venüs geri giden Uranüs ile üçgen açı yapıyor, bu da profesyonel yatırımlarınızın geçiminizi önemli ölçüde etkilediğini gösteriyor.

Bugün bulacağınız en iyi zevk, hiçbir şey yapmamak olacaktır – o yüzden rahatlayın!

Terazi Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, parıldayan aşk tanrıçası Venüs'e cevap veriyorsunuz. Perşembe günü gökyüzü, durgunluğu kıran Uranüs ile büyüleyici bir bağlantı içinde Venüs'ü bulur ve size sürekli bir sınırsız enerji akışı ve göz kamaştırıcı karizma sunar. Bu elektrikli eşleştirme, bağımsızlığı ve alan aramayı teşvik ettiği için, herhangi bir sıkışmış ilişki sorununa yeni bir soluk getirmeyi kolaylaştırır. Başka bir yerde, haberci Merkür, vizyon sahibi Neptün ile bağlantı kurarak iş cephesinde kullanmak için yaratıcı içgörüler sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.