Terazi Burç Yorumları 17 Kasım 2021

Terazi burcunun 17 Kasım 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 17 Kasım 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunu 17 Kasım 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 17 Kasım 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 17 Kasım 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, erotik sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh-ruh bağlantıları aracılığıyla değişim yaratan Uranüs'ü birleştirecek ve bu da özellikle samimi birliktelikleriniz ve enerjik alışverişlerinizle ilgili beklenmedik bir olay dönüşü ortaya çıkaracak. Terazi, artık size hizmet etmeyen geçmiş bağlantılardan ve/veya karmik kalıplardan kurtuluyorsunuz. Bekar? Ay-Uranüs'ün – önemli diğerlerinden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi – Mars'a muhalefeti, istikrar duygunuz ile önemli bir ortaklığın temeli arasında sürtüşme yaratabilir. Seni güvende hissettiren nedir? Bu süre zarfında açık fikirli olmak önemlidir.

Terazi Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Yaklaşan önemli bir etkinliğiniz olsa bile, bugün mümkün olduğunca az şey yapmaya çalışın. Çok büyük riskler varmış gibi değil, ama enerjinizi korumayı tercih edersiniz. Sonuçta, hayranlarınızı şaşırtmak için bu ivmeye ihtiyacınız var.

Terazi Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Güneş Plüton'a altmış açı yapmaya devam ederken, mevcut mali durumunuz yaşam tarzınızda çok önemli bir rol oynamaya devam ediyor. Terazi, buna göre ödeme aldığınızdan emin olmak için profesyonel sözleşmelerinizi değiştirme zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Sonuçta, iş hayatınız olmayabilir, ancak kesinlikle hayatınızın belirli özelliklerini mümkün kılar. Bu nedenle, Mars geri giden Uranüs'e karşı olduğu için, beklenmeyeni yapabilir ve profesyonel sözleşme şartlarınızı yeniden müzakere etmeyi düşünebilirsiniz. Maaşınız hakkında amirlerinize başvurmadan hemen önce tüm gerçeklerinize sahip olduğunuzdan emin olun.

Akıllıca öğüt almak için her zaman her şeyi konuşmanıza izin verecek iyi bir dinleyici arayın.

Terazi Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, rekabet konusunda bir uzlaşma havası geliştirmeyi hedefliyorsunuz. Yine de, Çarşamba günkü gökyüzü, barışı koruma yeteneğinizi test edebilir, çünkü öfkeli Mars, değişim talep eden Uranüs ile düşmanca bir muhalefet oluşturur. Bu güçlü eşleştirme, büyük ölçüde ele alınmamış herhangi bir yakın ilişki sorununu kabul etmenize yardımcı olmak için çalışır. Bu enerjiyi değişimi ateşlemek için kullanın, ancak bu süreçte gereksiz yangınları başlatmaya dikkat edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.