Terazi Burç Yorumları 16 Kasım 2021

Terazi burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 16 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunu 16 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 16 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz boyunca parıldamaya devam ediyor, ancak eş zamanlı olarak en içteki dördüncü eviniz aracılığıyla dönüştürücü Plüton ile çatışacak. Kalbinizde bir değişiklik mi yaşıyorsunuz, Terazi? Bazılarınız derin bir değişim ve/veya uyanış yaşıyor olabilir ve bu da mevcut bağlantılarınıza yansır. Ayın aynı zamanda aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ile tatlı bir altmışlık açı oluşturacağını unutmayın, bu nedenle etrafta dolaşmak için bolca umut ve cömertlik var. Kendinize ne kadar öncelik vermeye devam ederseniz, sonuçları o kadar hızlı göreceksiniz.

Terazi Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir kereliğine kendi tavsiyenizi almaya başlarsanız daha az bunalmış hissedebilirsiniz. Sonuçta, senin için neyin daha iyi olduğunu kimse bilemez. Kafanın arkasındaki o ses sanki çoğalıyor ve bir koro oluşturuyor. Dinlemek için iyi bir zaman olabilir.

Terazi Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Güneş Jüpiter’le kare açı yapmaya devam ederken, size ne için ödeme yapıldığını sormaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Sonuçta, yaratıcılığınız ve vizyonunuz değerlidir, bu yüzden becerilerinizin değerinin ne olduğunu sormanın zamanı geldi! Artık güneş de Plüton’a altmışlık açı yaptığına göre, bu yavaş ama kesin dönüşümün mümkün olduğunu görebilirsiniz. Terazi, değişimin başlangıç ​​aşamaları güveninizi beslemek için yeterlidir, bu nedenle paranız için şampiyon olmaya devam edin. Mars, geri giden Uranüs’e karşı olduğu için şansınız bir kuruş açabilir, çünkü mali durumunuzu değiştirebilir!

Eğlenmek için yaptığınız şeylerde yaratıcı olmak için harika bir gün! Bazı ücretsiz etkinlikler bulun.

Terazi Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Temellerin ayaklarının altından kayıyor Terazi. Güçlü Pluto, iyileşme gerektiren uzun süredir devam eden ev ve aile sorunlarına odaklanmanıza yardımcı olurken, kozmos sizi sizi destekleyen zeminde yeniden inşa etmeye zorluyor. Berraklık arayan güneş ve hassas ay, yenilenme veren Plüton’a uzanırken Salı günü gökyüzü bu anlatıya dokunuyor. Yakın çevreniz ve yaşam alanınızla ilgili hangi gerçeklerinizin anlatılması gerektiğini kabul etmeyi hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.