Terazi Burç Yorumları 14 Kasım 2021

Terazi burcunun 14 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 14 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunu 14 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 14 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 14 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 14 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Bir sisin içinde hareket ederken üretken olmaya devam ediyorsun, Terazi. Ay, Balık’ın kuyruğunda dans ederken bugün her şeyi başarma ihtiyacınızı hafifletin ve bugün daha bastırılmış bir tepe boşluğuna kayın. Luna bugün aksiyon alıcı Koç burcuna geçiyor ve odak noktanızı yakın kişisel ilişkilerinizde karıştıran hikayelere yönlendiriyor. Onlara eğilmek için bir vuruş yapın ve alma-verme dengesini inceleyin.

Terazi Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Cilveli gezegen hükümdarınız Venüs, eviniz, aileniz ve en içteki hislerinizden oluşan dördüncü evinizi göz kamaştırmaya devam ediyor. Beyaz çitleri ve golden retrieverları hayal ediyor musun, Terazi? İster bekar olun, ister romantik bir şekilde bağlı olun, aklınızda çok şey var. Bu, özellikle, bire bir ilişkilerden oluşan yedinci evinizde, Venüs ile yaralı şifacı Chiron arasındaki günümüzün zorlu karesi düşünüldüğünde geçerlidir. Bunu söyledikten sonra, mevcut durumu yeniden değerlendirmek için bir adım geri atmaktan çekinmeyin. Meydan okuma? Geçmişte yaşadığınız durumları ve/veya zorlukları yeniden gözden geçiriyor olabilirsiniz.

Terazi Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Rolünüzün ne kadar bütünleyici olduğunu anlamanın zamanı geldi. Daha önce mümkün olduğunu düşünmediğiniz bir şekilde büyük resme dokunuyorsunuz. Daha da iyisi, sen sahnenin önemli bir parçasısın ve insanlar bunu biliyor, bu yüzden gitgide daha fazla kendini kaptıracaksın.

Terazi Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Ay bugün erken saatlerde tatlı Balık burcundayken, işte farklı neler yapabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Merhametli ay, muhtemelen biraz duygusaldır. Bu nedenle, iş yerinizin enerjisini iyileştirmenin tüm yollarını düşünebilirsiniz. Ay, karşı burcunuz olan Koç’a girerken, gün içinde harekete geçme konusunda daha istekli hissedeceksiniz. Terazi, iş yerinize coşku ve dayanıklılık getirmeyi taahhüt etmek için ateşli enerjiyi kucaklamalısınız. Ay, iş arkadaşlarınıza da yardım etmeden önce ihtiyaçlarınıza öncelik vermenizi bile teşvik edebilir!

Her zamanki rutininiz bozulabilir, ancak bunun en iyisi olacağından emin olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.