Terazi Burç Yorumları 12 Kasım 2021

Terazi burcunun 12 Kasım 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 12 Kasım 2021 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunu 12 Kasım 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 12 Kasım 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 12 Kasım 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 12 Kasım 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı gezegen yöneticiniz Venüs, duygusal temeller, aile meseleleri ve en içteki duygulardan oluşan dördüncü evinizi cezbetmeye devam ediyor ve siz bilinçli olarak sevdiklerinizle zaman geçirmeyi ve/veya hak ettiğiniz bazı şeyleri şımartmayı bir noktaya getiriyorsunuz. zaman kendi başına. Sen kendini sevmiyorsan başkası neden sevsin Terazi? Bu, özellikle konfor arayan ikinci evinizdeki güneş ile sağlık bilincine sahip altıncı evinizdeki şefkatli Neptün arasındaki bugünkü üçgen açıyı göz önünde bulundurduğunuzda önemlidir. Aşkına, kendine özen gösterdiğini söyle çünkü bunu hak ediyorsun. Luna, Mars’a da seksen yapacak, o yüzden kontrolü ele al.

Terazi Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Önümüzdeki birkaç gün içinde birçok görevi tamamlamak istiyorsunuz. Aslında, önümüzdeki ay ve gelecek yıl da pek çok şey yapmak istersiniz. Ancak şu anda diğer başarılara giden yolu açmak için bugünün konularına odaklanın.

Terazi Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Maaşınız ve değeriniz meselesi sonunda bitti, Terazi. Mars bugün Satürn ile karesini sonlandırıyor, bu da yaratıcı çabalara göre telafi konuşmasını sonlandırabilir. Tutkularınızdan daha iyi para kazanmanın bir yolunu da bulabilirsiniz! Güneş, Neptün’ü retroda üçgen yaptığından, bu, sanatsal çabalarınızdan para kazanma yeteneğinizi gösterir. Bu üçlü sayesinde yaratıcı vizyonunuz iş yerinde özellikle değerli olabilir! Neptün’ün hala geri harekette olduğunu unutmayın, bu nedenle bu değerli bir şeyin meyve vermeye başlamasının başlangıç aşamalarını gösterebilir.

Hava rüzgarlı oluyor, ama sadece başınızı aşağıda tutun ve yerde kalacaksınız.

Terazi Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma gününün kozmik manzarası sürüklenmeyi kolaylaştırıyor, Terazi. Aydınlatıcı güneş, gerçeği büken Neptün ile tatlı bir bağlantı kurarken, kendinizi ilham dolu bir hayal dünyasına bırakın. Bu yaratıcı, sisli eşleştirme, gün boyunca mistik bir pus yaratır – en çok, iş cephesinde aktif olarak yeni konseptler yaratırken ve yeteneklerinizi harekete geçirirken zevk alırsınız. İşe hazır değilseniz, dinlenme ve geri çekilme yoluyla kendinizi yenilenmiş hissetmenize izin verin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.