Terazi Burç Yorumları 11 Kasım 2021

Terazi burcunun 11 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 11 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunu 11 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 11 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 11 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 11 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Mütevazı evini süslüyorsun Terazi. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olan gezegen yöneticiniz Venüs, Oğlak burcundayken kendini adamış ve evcildir. İster rahat koltuğunuzda romantik bir film gecesi, ister şehre bakan balkonunuzda bir çay olsun, ev tarzınıza geri dönmeyi dört gözle bekliyorsunuz. Yine de çok açgözlü olmayın; Mars’ın konfor arayan ikinci evinizden geçişi bazen biraz bencil olabilir. İyi haber şu ki, ay aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizden Jüpiter’e katılacak. Deneme yapıyorsun ve bu çok eğlenceli.

Terazi Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Sen sadece bir insansın ve bir günde sadece çok fazla saat var. Her şeyi yapamazsın. Sonuçta, aynı anda sadece bu kadar çok şey yapabilirsiniz. Yardıma ihtiyacınız olabileceğini arkadaşlarınıza bildirin. Sormaktan korkma.

Terazi Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Merkür, Mars ile kavuşum yaptığında, para kazanma, bütçe yapma ve değerinize eşit olduğunu düşündüğünüz şeyi talep etme yeteneğiniz artar. Ancak her iki gezegen de yaratıcı bir blok oluşturan Satürn ile kare açı yapıyor. Kareler, yaratıcı telafi konusunda anlaşmazlığı veya genel bir yenilik eksikliği hissini gösterebilir. Neyse ki, Kova’daki ilk dördün, projelerinizi yeni keşfedilen yeniliklerle ele almanız için size ilham verebilir! Eşsiz ay, yaratıcılığınızın veya sanatsal vizyonunuzun gidişatını değiştirebilir ve bu eskisinden daha da değerli olabilir. Tazminat konusunda uzlaşmaya bile varabilirsiniz!

Harika gününüz geldi! Dışarı çıkın ve bunu paylaşacak başka birini bulun — pronto.

Terazi Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanında çok fazla hokkabazlık yapıyorsun, Terazi. Akrep mevsimi, doğal becerilerinizi kabul etmeye ve onları gerçekleştirmeye çalışırken, öz değerinizi çevreleyen duyguları taze bir ışık altında incelemenizi ister. Perşembe günü gökyüzü, ham doğal becerileriniz ile onları seçtiğiniz bir sahneye getirme yeteneğiniz arasındaki ayrımı aydınlatan Kova’daki ilk dördün ayına tanık oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.