Terazi Burç Yorumları 1 Aralık 2021

Terazi burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 1 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün tatlı gezegensel yöneticiniz Venüs ile taahhütlü yedinci evinizin göksel yöneticisi, anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğerlerinin cesur Mars'ı arasındaki büyüleyici altmışlık, duygusal temelleriniz ve şehvetli zevkleriniz arasında tatlı bir sinerji yaratır. Terazi, bu aynı zamanda bu süre zarfında öz-değer ve/veya genel istikrar duygunuzla da konuşabilir. Bununla birlikte, ikinci değer sistemleri evinizdeki ay ile seksle ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla asi Uranüs arasındaki elektriksel karşıtlık, her tarafında “beklenmeyeni bekleyin” yazılıdır. Daha da önemlisi, bekar ya da zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, önemli bir diğerinin sadakatini sorguluyorsunuz.


1 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün, aptalca veya basit şeyler hakkında bile karar veremiyorsunuz gibi görünüyor. Bununla birlikte, çoğu sorunun her iki tarafını da görebilirsiniz, bu da insanlarla uğraşırken oldukça yardımcı olur.


1 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neptün geri hareketteyken iş ve günlük yaşam sisli hissettirebilirdi. Terazi, işinizden emin olamadığınız için kaybolmuş ve yönünü şaşırmış hissedebilirsiniz. İşinizle ilgili doğru aramaları yapmak veya içgüdülerinizi dinlemek zor olabilir. Neyse ki, bugün Neptün istasyonlarının direktif vermesi artık daha kolay olmalı. Herhangi bir karışıklık büyüsü bozulacak. İşinizde, çalışma ortamınızda ve profesyonel rutininizde muhtemelen daha özgüvenli hissedeceksiniz. Karar vermek daha kolay olabilir. İş yerinde herhangi bir yanlış anlama varsa, bunun düzelmesini bekleyebilirsiniz.


1 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Uzaklara gitmek için gerekenlere sahipsiniz – ve bunu çok yakında kanıtlayacaksınız.


1 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Yeteneklerini harekete geçirmek söz konusu olduğunda, burnunu bileme taşına koymaya hazırsın, Terazi. Ay, bugün keskin fikirli Akrep burcunda sinsi sinsi dolaşıyor ve sizi doğal kaynaklarınızı yeniden değerlendirmeye ve mali durumunuzu incelemeye çağırıyor. Luna'nın sınırlayıcı Satürn ile zorlu karesi, yaratıcı kendini ifade etme yolundaki hayal kırıklıklarını vurgulayacaktır. Korkularınızı kabul edin ve ilerlemeye devam edin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.