Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Burç Yorumu Aralık 2021

Terazi burcunun Aralık ayı için burç yorumları neler? Terazi burcunun Aralık ayı neler bekliyor? Terazi burcunun Aralık ayı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun Aralık ayı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun Aralık ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu Aralık ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

İyi iletişim

Terazi, 4 Aralık’ta güçlü bir güneş tutulması ve Yay burcunda süper ay ile başlıyor. Ve bu birdenbire ortaya çıkabilir ve hiç beklemediğiniz bir şey olabilir. Sizi konfor alanınızdan çıkarabilir, ancak ödüller buna değecektir.

Ve ateşli Mars on üçünde Yay burcuna geçerken, önümüzdeki altı haftayı beyin fırtınası, ağ oluşturma ve çevrimiçi varlığınızı artırmak için mükemmel hale getiriyor. Planlarınız ne olursa olsun, bu canlı gezegen size onları gerçeğe dönüştürmek için gereken enerjiyi verebilir.

Savvy Mercury, yine 13 Aralık’ta kendi bölgenize taşınıyor ve tatiller ve yeni yıl için organize olmanızı ve önceden plan yapmanızı teşvik ediyor. Düşüncelerinizi kağıda dökmek ve olayları ve son tarihleri ​​bir takvime koymak, bu zamanı daha kolay geçirmenize yardımcı olabilir.

Rehber gezegeniniz Tatlı Venüs on dokuzunda geri hareketine başlıyor ve 29 Ocak 2022’ye kadar öyle kalacak. Bu, Oğlak burcunda ve kendi bölgenizde gerçekleşir ve bu da bazı ilişkiler hakkında merak etmenize neden olabilir.

Güneşin 21 Aralık’ta Oğlak burcuna geçişi, aile meselelerine ışık tutar ve tüm tatil planlarına enerji artışı sağlar. Aynı zamanda rahatlamak ve mümkün olduğunda biraz şımartmanın keyfini çıkarmak için bir çağrıdır.

Ayık Satürn bu yıl üçüncü kez başına buyruk Uranüs’e doğru açı yaptığı için yirmi üçüncü gün civarındaki günler ilginç olabilir. Değişim sürecinin devam etmesini teşvik edebilecek konularda yeni bir bakış açısı kazanma şansınız olacak. Özgürlüğe giden yol yavaş yavaş genişlemektedir.

Buna ek olarak, felsefi Jüpiter, 28 Aralık’ta rüya gibi Balık burcuna geçerek, enerji seviyenizi artırmanın yanı sıra yeni fırsatlar potansiyeli de getiriyor.


Terazi Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Balık burcundaki Rüya gibi Neptün, 1 Aralık’ta gerileme döngüsünden çıkıyor ve size ayın geri kalanını puslu bir fantezi dünyasına geri dönmeniz için veriyor. Mükemmel randevunuz veya mevcut partnerinizin tüm kusurlarını düzelttiğine dair vizyonlar yaratmak, boş zamanınızı geçirmek için hoş bir yoldur, Terazi, ancak gerçek olmasını dilediklerinizi gerçeklikle karıştırmayın.

On sekizinde, flört eden İkizler burcundaki dolunay göründüğünde, bir şeyleri başlatmayı seviyorsunuz. Takip etme konusunda pek iyi değilsiniz (yani, harika bir randevudan sonra birine mesaj atacağınızı veya partnerinize bu önemli belgeleri postalayacağınızı söylediğiniz zaman), bu yüzden sevimliliğinizin ve karizmanızın sizi bu durumdan kurtarabilmesi iyi bir şey. Bu ay tutulması sırasında sıcak su!

Romantik Venüs, son birkaç haftadır ciddi Oğlak ile olan yolculuğunda o kadar mutlu değildi, bu yüzden 19 Aralık’ta geri hareketine geçtiğinde, işlerin kötüden daha da kötüye gittiğini görebilirsiniz. Genellikle çekici olan yollarınızın yerini, şimdiki veya potansiyel bir ortak için bir dönüş olabilecek gergin görüşler ve fikirler alıyor.

Başkaları için bir şeyler yapmak hem tatillerin hem de Jüpiter’in yirmi sekizinde Balık burcuna geçişinin bir yan ürünüdür ve her iki durumda da başkaları için bir şeyler yapma havasındasınız. Bekarsanız, hayır etkinliklerinde potansiyel tarihlerle tanışabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa, barınaktan bir evcil hayvan sahiplenin veya birlikte çevre için iyi bir şey yapın.


Terazi Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay size finansal sağlığınızın geleceğini düşünmek ve üzerinde çalışmak için zaman veriyor. Şimdi, işteki ilişkilerinizde nihayetinde değişimlere neden olacak bazı kararlar vermeniz gerekebilir.

19 Aralık’ta başlayıp 29 Ocak 2022’ye kadar sürecek Oğlak burcundaki Venüs gerilemesi, sezgilerinizi dinlemeniz ve işyerinde daha fazla para isteme arzunuzu ortaya koymanız için size ilham verebilir.

Zam istemenin dezavantajı, başarılarınızı kıskanan iş arkadaşlarınız arasında biraz dram uyandırabilmesidir. Harekete geçmeden ve kendinizi savunmadan önce, bir adım geri atın ve bu zahmete değer mi diye kendinize sorun. Sonuçta, istediğiniz ve hak ettiğiniz parayı aldıysanız, iş arkadaşlarınızın davranışlarının profesyonellikten uzak olması ne fark eder?

Devam ederse, dedikoduları, göz kamaştırıcı bakışları ve dramayı durdurmak için İK ile sessizce konuşarak Jüpiter’in yirmi sekizinci gündeki Balık burcuna geçişini kendi avantajınıza kullanabilirsiniz. Duygusal ve finansal refahınızı korumak konusunda kendinizi kötü hissetmeyin. Kendi finansal güvenliğinizi sağlamak zorundasınız ve bunu sıkı çalışmanız sayesinde kazandınız.


Terazi Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Aralık’taki güneş tutulması büyük iletişim sorunlarına yol açtığında, ay buz gibi bir notla başlıyor. Havayı temizlemek için doğal cazibenizi kullanın yoksa soğuk omuz alırsınız. Ayın on üçünde Mars Yay burcuna geçtiğinde açık sözlü davranarak bu sorunları çözün. İleriye dönük olmak size çok fazla zaman ve kalp ağrısı kazandırabilir. Akıl oyunlarını atla, Terazi.

En iyi randevu geceniz, 18 Aralık’ta İkizler burcunda dolunayın olduğu zamandır. Romantizme olan inancınızı artırın ve bilgiyle ödüllendirileceksiniz. Randevunuzun zihnini keşfedin ve keşfettiklerinizden etkileneceksiniz.

On dokuzunda, Venüs Oğlak burcunda geri giderken, aşk hayatınızdaki bazı büyük sarsıntılara hazırlanın ve mevcut aşklarınızı istikrarsızlaştırın. Duygusal temeliniz altınızdan çekildiğinde, sevgilinizle ortak bir zemin bulmak zor olabilir. Sadece 21 Aralık’ta güneş Oğlak burcuna girdiğinde güvenilir kişilerle çıkın. Bir ilişki çok sallantılı geliyorsa ayrılın.

2022’ye yaklaştıkça flört hayatınız iyileşiyor. Jüpiter yirmi sekizinde Balık burcuna giriyor ve ilişkinizde bol bol alışverişi teşvik ediyor. Denge, mutlu bir aşk hayatının anahtarıdır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.