Oğlak Haftalık Burç Yorumları (8 Kasım – 14 Kasım Haftası)

Oğlak burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası neler bekliyor? Oğlak burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 8 Kasım – 14 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta birçok yeni fikriniz var. Oğlak, ilham alıyorsun.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep’te, dostluk evinizde ve Venüs’ün kendi Oğlak burcunda İkizler’deki Kuzey Düğüm ile birleşme yapmasıyla başlıyor. Bir arkadaşınızı ağırlamanız ve kendi ihtiyaçlarınızı bir kenara bırakmanız gerekebilir. Oğlak, gün içinde istediğiniz her şeyi yapmak için yeterli saat yok. Biraz uzlaşma gerekecek. Programınız hakkında arkadaşınıza açık olun ve ihtiyaçlarının bekleyebileceğini görebilirler.

10 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Merkür, Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen para evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Bugün, parayla ilgili bir fikriniz olabilir. Sanki başınızın üzerinde devasa bir ampul yanıyor. Oğlak burcu, bunu kesinlikle yazmanız gerekiyor çünkü bu 24 saatlik bir sürede uygulanamayacak kadar büyük. Dehanız ortaya çıkıyor.

Oğlak Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Venüs sizin burcunuz altında kamp kurmuşken, kalple ilgili meseleler önümüzdeki birkaç hafta için bir öncelik olmalı. Daha derin bir düzeyde bağlantı kurmayı umduğunuz özel biri varsa, Oğlak burcunun derin Plüton’a uyum sağladığı dokuzuncu ayda birlikte bir zaman planlamaya çalışın. Merkür ve Mars, sınırları seven Satürn şeklinde direnişle karşılaşacağından, bu günkü enerji biraz zorlaşacak. Aşkınızı gerçekten kabuğundan çıkarmayı umuyorsanız, işin püf noktası bunu incelikle yapmak olacaktır. Ruhunu size açması için kimseye baskı yapmaktan kaçının ve bunun yerine halka açık bir toplantı düzenleyin. Fikir rahat bir ortam yaratmaktır, böylece bağ kurmak istediğiniz kişi sizinle konuşurken güvende hisseder.

On iki ila on üç, masaya yumuşak bir enerji getirecek ve insanlar günden güne kaçma havasında olacaklar. Bu zamanı ciddi bir öz bakıma girmek için kullanmalısınız çünkü bu titreşimler stresi ciddi şekilde çözebilir. İletişimden tamamen uzaklaşmayın. Bu titreşimler, flört etmeyi seçtiğiniz herkesin kaprislerini yakalayacağınız kesin olan, laf kalabalığınıza şiirsel bir unsur getirecektir.

Oğlak Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım gelişmeye devam ederken, hayalleriniz ve profesyonel topluluğunuz da öyle. Bu haftanın astrolojisi, özlemlerinizi ve bağlantılarınızı daha yüksek bir değer seviyesine, Oğlak’a taşımanız için size meydan okuyacak.

9-11 Kasım Salı ile Perşembe günleri arasında Merkür, Akrep burcundaki Mars ile kavuşum yapacak ve çabalarınızı dönüştürmek için bir arzu uyandıracak. Mars, Mercurial iletişiminin arkasındaki itici güç olduğundan, bu süre zarfında daha büyük profesyonel topluluğunuza ulaşabilirsiniz. Mars sizi başarılı olmaya teşvik edeceğinden, büyük hayaller kurmak ve hatta kariyer hedeflerinize göre hareket etmeye başlamak daha kolay olabilir! Bununla birlikte, her iki gezegen de kavuşum sırasında bir noktada Satürn’ü kare yapacak. Mars, Salı’dan Cuma’ya Satürn’le kare açı yaptığından eylem bodur hissedebilir. Bu nedenle, özellikle eylemleriniz boşuna hissediyorsanız, özellikle huzursuz hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, Mars meydanı, hangi hayallere yatırım yapmak istediğinizi ve hangi bağlantıların bakıma değer olduğunu değerlendirmek için mükemmeldir. Merkür, Çarşamba ve Perşembe günleri Satürn’le kare açı yapıyor, bu nedenle iletişimsel farklılıklar olabilir. Bazı profesyonel bağlantıların kariyer hedeflerinize sizin kadar değer vermediğini hissedebilirsiniz. Neyse ki, Kova burcundaki ilk dördün, 11 Kasım Perşembe günü yolunuzu takip etmeniz için size ilham verebilir.

Oğlak Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken garip sorunlarla karşı karşıya kalırsanız, onlarla doğrudan yüzleşin. Olayları kişisel almaktan kaçınma lütfunda bulunduğunuz sürece, her türlü durumu hassas bir diplomasi ile halledebilirsiniz. Can sıkıcı sorunlar haftanın ortasına doğru sizi kovalamaya devam edebilir, ancak ne yapacağınızı biliyorsunuz. Sadece kemerlerinizi bağlayın ve sorumlu, güvenilir benliğiniz olun. (Hey, dikkatli olmak biraz sevimli olabilir!) Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri, hızlı bir e-posta da olsa uzaktaki arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Cumartesi gecesi ve Pazar günü, tüm bu enerjiyi iyi kullanın. Yeni bir şeye başlayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.