Oğlak Haftalık Burç Yorumları (29 Kasım – 5 Aralık Haftası)

Oğlak burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 29 Kasım – 5 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta güneş tutulması, sezgisel yeteneğinize yeni bir ilgi getirebilir. Oğlak, manevi yolda yürüyorsun.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü Mars’ın Akrep burcunda, dostluk evinizde Balık burcunda Neptün ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bir arkadaşınızla yoğun bir bağlantınız olabilir. Bu, birbirinizin en karanlık sırlarını öğrendiğiniz derinleşen bir bağlantı olabilir. Oğlak, korkmuş veya kararsız hissettiğinizde konuşmak için gerçekten güvenebileceğiniz bir kişidir. Ve onlar için aynı güç sütununu sunabilirsiniz. Bu, ikinizin bir araya gelmesi ve bu dostluk üzerinde çalışmaya devam etmesi için güzel bir gün.

30 Kasım Salı günü Merkür Yay burcunda, dinlenme ve iyileşme evinizde, değerler evinizde Kova burcunda Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Kaliteli uykuyu öncelik listenizde yukarılara taşımanın zamanı geldi. Uykunuzu izlemek için bir uygulama kullanmayı düşünün. Oğlak, yatak odasında yağan yağmur veya okyanus dalgaları gibi ortam sesleri ekleme gibi şeyler de yapabilirsiniz.


Oğlak Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

29 Kasım sizin için kozmik olarak yüklenecek sevgili Oğlak burcu ve gün boyunca oldukça meşgul olduğunuzu göreceksiniz. Yönetici gezegeniniz Satürn, ay, güneş, Merkür ve şifalı asteroit Chiron ile bağlantılarını paylaşacak ve yolunuza üretken bir enerji dalgası getirecek. Bu gün meşgul bir arı olacak olsanız da, özellikle büyütmeye çalıştığınız yeni bir romantik ilgi varsa, kişisel ilişkilerinizi beslemeyi ve bunlara özen göstermeyi hatırlamanız önemli olacaktır.

30 Kasım özellikle romantik olacak çünkü Venüs (şu anda burcunuzda kamp yapıyor) rüya gibi Neptün ile pozitif bir bağlantı paylaşıyor. Bu, yoğun iş programınızdan ve sosyal hayatınızdan size çok ihtiyaç duyduğunuz bir rahatlama getirerek, aşk tarafından süpürülmek için mükemmel bir zaman.

4 Aralık’taki güneş tutulması yeni bilgileri gün ışığına çıkaracak. Yakın zamanda kabataslak biriyle ilişkiye girdiyseniz, gerçek renkleri ortaya çıkmaya başlayacaktır. Öte yandan, en son aşık olduğunuz kişiden sürekli olarak etkilendiğinizi fark ederseniz, ileriye doğru bağlantıyı derinleştirebilmeniz için bazı duvarları yıkmaya değer olabilir. Ancak, bu günkü enerji sizin için oldukça ağır olabilir, bu yüzden günü tenha ve sessizce geçirmeniz gerekiyorsa kendinizi kötü hissetmeyin.


Oğlak Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Hafta, düşünceli bir notla başlıyor, ancak profesyonel topluluğunuz ve hayalleriniz kesinlikle dikkatinizi çekecek, Oğlak.

Güneş, haftanın başında Yay burcundaki Merkür ile kavuşum yaptığında, eğitiminizi ve deneyimlerinizi düşünüyor olabilirsiniz. İdeal olarak, resmi bir kurumda veya dışında öğrendikleriniz kariyerinizde işe yaramalıdır. Bununla birlikte, birleşme sizi yeni fırsatları keşfetmeye teşvik edebilir, bu nedenle işte eğitiminize meydan okumanın zamanı gelmiş olabilir. Bu süre zarfında Venüs Mars’a altmışlık açı yaptığından, profesyonel ağınıza ulaşırsanız yeni fırsatlar bulma konusunda biraz şansınız olacağını görebilirsiniz. Venüs ayrıca haftanın büyük bir bölümünde Neptün’le altmışlık açı yapıyor ve bu da şaka yapmak için mükemmel. Aklınızda başarmak veya bulmak istediğiniz bir şey olabilir, bu nedenle her iki altmışlık da dışarıda ne olduğunu görmek için ağ oluşturmak için idealdir! Neptün 1 Aralık Çarşamba günü doğrudan istasyona geçtiğinde, konuşmalarınız kristal berraklığında. Profesyonel bağlantılarınız sizi destekleyebileceği için dileklerinizi paylaşmak için mükemmeldir.

Son olarak, 4 Aralık Cumartesi günü Yay burcundaki yeni ay tam güneş tutulması, altı aylık yeni bir radikal kendini kabul etme portalını açıyor!


Oğlak Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü elinizdekilere tutunmayı düşüneceksiniz, ancak ciddi bir risk altında değilsiniz. İyi zamanlar gerçekten hafta ortası gelmeye başlar ve o bir kişiye neler olup bittiğini bildirmeniz için harika bir zaman olacaktır. Zihin gücünüz daha sonra güçlü olacak, bu yüzden plan yapmak veya biriken işleri temizlemek için iyi bir zaman. Hafta sonu tamamen sosyalleşmekle ilgilidir ve her zamankinden daha rahat hissedeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.