Oğlak Haftalık Burç Yorumları (22 Kasım – 28 Kasım Haftası)

Oğlak burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası neler bekliyor? Oğlak burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 22 Kasım – 28 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta popülerliğiniz artıyor. Oğlak, insanlar seni tanımak istiyor.

Hafta 21 Kasım Pazar günü arkadaşlıklar evinizde Merkür Akrep burcunda, güven evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yaparak başlıyor. Bugün, bir ağ toplantısına veya sosyal etkinliğe katılarak arkadaş çevrenizi genişletebilirsiniz. Ya da kabul edilebilir çit yükseklikleri ve bahçe aletleri bakımı hakkında uzun bir sohbetten sonra bir komşunuzla bir dostluk kaynadığını bulabilirsiniz. Oğlak, bu dostlukta elinizi uzatmak için iyi bir gün. Ve hayatında önemli hale gelen biriyle tanışabilirsin.

23 Kasım Salı günü, maneviyat evinizdeki Yay burcundaki güneş, ritüeller evinizde Kuzey Düğüm ile karşıtlık kurar. Bugün, kendinizi Evrenin bolluğu ile ilişkilendirmek için manevi bir ritüel uygulamayı düşünün. Oğlak, olumlamalarla sabah meditasyonu yapabilirsin. Her gün birkaç dakikalığına bir mum ve günlük yakabilirsiniz. Evi lekelemeyi ve pozitif enerjiyle karşılamayı düşünün.

Oğlak Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yay mevsimi başlarken ve güneş, haritanızın bilinçaltına hükmeden bölümünü aydınlatırken, evren sizden önümüzdeki ay kendinize odaklanmanızı isteyecek. Bu güneş enerjisi yerleşimi, gözünüzden kaçan duygulara, insanlara veya durumlara ışık tutacak, ancak bunların hepsi kişisel evrim adına. Endişelenmeyin, eğer aşk gerçekten şu anda kucağınıza konacaksa, bir yolunu bulacaktır.

Ay, haftanın başında Yengeç burcundaki yolculuğuna başlar ve haritanızın romantik bağlantıları yöneten bölgesini harekete geçirir. Bununla birlikte, hassas, anlayışlı ve kalbinizi düzene sokmak için ihtiyacınız olan alanı size vermeye istekli biriyle eşleşmeniz önemli olacaktır. Ay ve Neptün arasında faydalı bir bağlantı yirmi üçüncüde tezahür edecek ve bu niteliklere gerçekten sahip olan insanlarda bu nitelikleri ortaya çıkaracaktır. Bu süre zarfında herhangi biriyle duyarsız davranışlarda bulunursanız, bunu evrenden tepelere koşmak için bir işaret olarak kabul edin.

Şu anda biriyle birlikteyseniz, Aslan ayı geniş Jüpiter ile karşı karşıya geldiğinde yirmi altıncı günü onlara ne kadar enerji verdiğinize dikkat edin. Bağlantıya aldığınızdan daha fazla çaba harcadığınızı düşünüyorsanız, devam etme zamanı.

Oğlak Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Oğlak, geçen hafta yeni bir çığır açmak için oldukça zorlanmış olabilir, oysa bu hafta sizi daha düşünceli olmaya teşvik edecek.

Güneş, 21 Kasım Pazar günü Akrep’ten genişleyen Yay için ayrılacak. Yay mevsimi oldukça heyecan vericidir ancak gizli yetenekler, gizli zayıflıklar ve kendi kendine çözülen bilinçaltı sektörünüzü etkiler. 24 Kasım Çarşamba günü Merkür katıldığında, zihniniz iş yerinde masaya ne getirebileceğinizle meşgul olacak. Şimdi, içgüdüsel bir hareket yapma veya profesyonel yeteneklerinize inanma yeteneği gibi herhangi bir zayıflık üzerinde çalışma zamanı. Neyse ki Yay mevsimi, işyerinde macera arama yeteneğinizi de ortaya çıkarabilir. Mars tüm hafta Venüs’ü altmış çizerken, ağ kurma ve kariyer hedeflerinizi ele alma becerinizde nispeten güvende hissedebilirsiniz. Yine de kendinden emin ve kendi kendine yeten biri olarak sunacaksınız, bu, işle ilgili herhangi bir endişeniz üzerinde çalışıyorsanız idealdir. Ayrıca, özellikle belirli bir hedef doğrultusunda çalışıyorsanız, daha büyük topluluğunuzdan profesyonel destek alabilirsiniz!

27 Kasım Cumartesi günü Başak burcundaki son çeyrek ay, kariyerinizde ilerlemek için profesyonel bir eğitim girişimini kapatmaya başlayabilir.

Oğlak Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı tam size göre. Son birkaç aydır yapmaya çalıştığınız her şey sonunda bir anda bir araya geliyormuş gibi hissedeceksiniz, ancak hepsini üstlenmek için bolca enerjiniz var. Haftanın ortasında, rutininizde bazı değişiklikler yapmak isteyeceksiniz, ancak delirmemeye çalışın (bu cazip gelebilir). Hafta sonu tamamen sosyalleşmekle ilgili olacak ve neredeyse kesinlikle havalı biriyle yeni bir bağlantı kuracaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.