Oğlak Haftalık Burç Yorumları (15 Kasım – 21 Kasım Haftası)

Oğlak burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası neler bekliyor? Oğlak burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 15 Kasım – 21 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ay tutulması sizi maceraya teşvik ediyor. Ve Oğlak, romantizm bir olasılık.

15 Kasım Pazartesi günü topluluk evinizde Akrep burcundaki güneş, değerler evinizde Kova burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Sen görev ve sorumluluğu anlayan bir insansın. Ancak bazen çevrenizdeki insanlara katkıda bulunmaktan ne kadar keyif aldığınızı hafife alırsınız. Bugün topluluk içinde bir şeyler yapmak için iyi bir gün. Oğlak, bu bir hayır kurumuna yardım etmek veya Belediye Meclisi için çalışmak gibi resmi bir şey olabilir. Ya da mahallede yürürken biraz çöp toplayabilirsiniz.

Akrep’teki güneş, 16 Kasım Salı günü kendi Oğlak burcunuzda Plüton’a altmışlık açı yapmak için ilerliyor. Bugün kimliğiniz kişisel güçle birleşiyor. Bu, ayağa kalkabileceğiniz ve sayılabileceğiniz anlamına gelir. Ofiste yapmak istediğiniz değişiklikler hakkında patronla konuşabilirsiniz ve o sizi dinleyebilir. Ağ grubunuz için bir yönetim kurulu pozisyonu (belki de zorlu sayman pozisyonu) için koşabilirsiniz. Bilinen bir konu hakkındaki duygularınızı dile getirmek için bir protestoya gidebilirsiniz.

Oğlak Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Koç ayı, işinizi evde halletmenizi isteyecek ve hatta bazı dekoratif değişiklikler yapmak için ilham bile hissedebilirsiniz. Son zamanlarda ertelediğiniz yurt içi projeleriniz varsa, şimdi bu tür işleri ele almanın tam zamanı. Şu anda ev yaşamınızın dinamikleri ne olursa olsun, bu kozmik iklim, özellikle ayın yönetici gezegeniniz Satürn’ü destekleyici bir açı oluşturduğu ondördüncü akşamı, içinde kalarak pillerinizi yeniden şarj etmeye teşvik edecektir.

Boğa burcunun kısıtlayıcı Satürn ile sert bir kare paylaştığı on yedinci günü sınırlarınızı kontrol edin. İnsanları çok hızlı bir şekilde içeri alıyor olabilirsiniz, sadece hatta incinmek için. Veya kendinizi aşka kapattığınızı ve başkalarının sizinle bağlantı kurmakta zorlandığını. Bu madeni paranın hangi yöne düştüğü önemli değil, iyi bir duygusal alanda olduğunuzdan emin olmak için kalbinizle kontrol etmek isteyeceksiniz.

Boğa dolunayı on dokuzuncu ayın cadı saatinden hemen sonra tezahür eder ve sizden sesinizi kullanmanızı ister. Bu ay etkinliği, artık size hizmet etmeyen insanları, durumları veya davranışları serbest bırakmak için mükemmeldir ve sanatsal bir çıkış noktası son derece terapötik olabilir. Kendinizi iyileştirmeye odaklanmak için bu haftayı kullanın. Önümüzdeki hafta aşk için bolca şans olacak!

Oğlak Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Oğlak burcu, profesyonel arzularınızın ve yaratıcı yolunuzun peşinden gitmek ne kadar önemli?

15 Kasım Pazartesi gününden itibaren güneş, Jüpiter ile kare açı yapacak ve bu, topluluk sektörünüz ve hayalleriniz ile para ve değer sektörünüz arasında bir engel olduğunu gösteriyor. Kare, profesyonel özlemlerinizdeki değeri görmenin önündeki engelleri, bunun için fon bulmak veya onu destekleyecek bir ağ bulmak olsun, gösterebilir. Ancak, küçük bir çalışma ile karenin başarılı olması için hafifletilebilir! Ertesi gün güneş Plüton’a altmışlık açı yaptığında, profesyonel yolunuzu çizdiğinizin bir göstergesi var. Bu iki yön arasında, kariyer hedeflerinizi mümkün kılmak için esas olarak kendinize güvenebileceğinizi fark edebilirsiniz! Bu, ağınızı itibarsızlaştırmak değil, kendi kendine yönetilen girişimlerdeki değeri gördüğünüz için kendinize itibar etmektir. Daha sonra Venüs, 18 ve 19 Kasım Perşembe ve Cuma günleri geri giden Uranüs’ü üçgen açı yapacak. Üçgen, kariyer yolunuzda iz bırakma yeteneğinizde yaratıcı bir şekilde benzersiz olmak için ilham bulmak için mükemmel!

Son olarak, Cuma günkü dolunay tutulması, inovasyonun zirvesine işaret ediyor, potansiyel olarak tutku projelerini kafaya çekiyor ve hatta bir “Eureka!” ile sonuçlanıyor. an.

Oğlak Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Motorlarınızı çalıştırın! Hafta başlarken, kendinizi neredeyse enerjiyle dolu buluyorsunuz. Ve elbette, bununla birlikte, her zamanki gibi çalışkansınız ve yeni projeler üstlenmeye hazırsınız. Bu dürtü ve kararlılık, organize olmak ve karar vermek için kolay bir zamanınız olduğunda (görünüşte aptalca şeyler söz konusu olduğunda bile) sizi hafta ortalarına taşımalıdır. Perşembe akşamından Cumartesiye kadar, çok şey başaracağınıza güvenebilirsiniz – kendi cesur planlarınıza inandığınızı varsayarsak, yani. Pazar günü, etkilemeyi bekleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.