Oğlak Burç Yorumları 9 Kasım 2021

Oğlak burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 9 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, uyum arayan yedinci evinizi, uzlaşmayı ve diğer önemli evinizi yönetir ve bugün, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla Kova’da aylık ilk çıkışını yapacak. Sevgiliniz Oğlak hakkında en çok neye hayransınız? İltifatlar için kutunun dışında düşünmüyorsanız, ikinizin de ilişkinizin olanaklarını keşfetme ihtimali vardır. Bu, özellikle güneş, Merkür ve Mars’ın özgürlüğü seven onbirinci evinizden, derneklerden, topluluktan ve dünyaya ait olma duygunuzdan geçişi göz önüne alındığında doğrudur. İster arkadaşlarınızla çifte randevu, ister şehirde bir gece olsun, konfor alanınızın dışına çıkın.

Oğlak Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda çok ateşlisin, bu yüzden son zamanlarda geri adım atmadıysan ve kendine bir göz atmadıysan, bir an önce yap. Bir tutam flört ve hayranlıkla bugün tekneler dolusu destek ve hayranlık duymayı bekleyin.

Oğlak Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bundan sonra ne başaracaksın, Oğlak? Bugün Merkür, Mars’ı Akrep’te kavuşuyor, hayallerinizi ve topluluklarınızı harekete geçiriyor. Kariyer yolunuz hakkında büyük hayaller kurmanın zamanı geldi! Alanınızda ilerlemek için yeni fırsatları değerlendirirken, topluluğunuza yaslanmalısınız. Orada ne olduğunu görmek için uzan! Mars da bugün Satürn ile kare açı yaptığı için gerilim olabilir. Özlemlerinize yatırım yapmak için finansal yeteneklerden yoksun olabilirsiniz. Özlemlerinizin veya bağlantılarınızın umduğunuz kadar değerli olmadığı hissini gösterebilir. Neyse ki, stresli kare yaratıcı çözünürlükle sonuçlanabilir.

Kendinize ne kadar sevimli olduğunuzu hatırlatmak için bile olsa, bugün romantizm için zaman ayırın.

Oğlak Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Salı günü gökyüzü bazı fırtınalı sorunlarla uğraşıyor, Oğlak. Ayın burcunuzdaki varlığı, duygusal tepkilerinizi ve kendini koruma ihtiyacınızı yoğunlaştırırken, duygusal olarak ham Plüton ile birleşmesi imajınız, sağlığınız ve benlik duygunuzla ilgili çözülmemiş kompleksleri ortaya çıkarır. Başka yerlerde, haber getiren Merkür, öfkeli Mars ile birleşerek topluluğunuza veya arkadaş ağınıza doğrudan ve potansiyel olarak rahatsız edici konuşmalar getirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.