Oğlak Burç Yorumları 3 Kasım 2021

Oğlak burcunun 3 Kasım 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 3 Kasım 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 3 Kasım 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 3 Kasım 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 3 Kasım 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 3 Kasım 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 3 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Kararları sen veriyorsun, Oğlak. Ay, hem Mars’a hem de Merkür’e çok yakın olan otoriter onuncu evinizi tutuşturmaya devam ediyor. Her ne kadar uyum arayışında olan Venüs, gizli kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şeyle ilgili gizli onikinci evinizde parıldasa da, bir veya iki kartı elinizde tutma ihtimaliniz yüksek. Ayırt etme yeteneğinizi kullanın ve dengenize odaklanın. Daha parlak bir notta, Luna’nın istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla Jüpiter’le üçgen açı yapması, ihtiyaç duyduğunuzu asla bilmediğiniz bir güven artırıcı işlevi görebilir. Ne yaptığını biliyorsun; odaklanmış kal.

Oğlak Burcu 3 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

İçinizdeki aziz kanatlarını açıyor ve buna izin vermemek için gerçekten hiçbir neden yok. Milyonlarca kez görmüş olsanız bile, tekrarlayan bir krizden geçen birine yardım etme dürtüsünü hissedeceksiniz.

Oğlak Burcu 3 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak burcu, son birkaç günün astrolojik enerjisi aklınızda çok şey bıraktı. Çantayı güvenceye alırken kariyerinizi ilerletmek için bir sonraki profesyonel hamlenizi düşünüyor olabilirsiniz. Bugün büyük bir geçiş veya açı olmadığı için, Terazi burcunda ay parlıyor. Barışçıl ay, bir şeytanın avukatı pozisyonunu almak için mükemmeldir. Ay’ı kucaklarken, seçeneklerinizi dikkatli bir şekilde değerlendirirken zihninizin sakinleştiğini görebilirsiniz. Bir sonraki adımınızı düşünürken, her profesyonel ve eksiyi hesaba katın.

Bugün arkadaş topluluğunuzun tadını çıkarın. Her bir kişi için takdirinizi ifade edin.

Oğlak Burcu 3 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak, bugün kariyerinizi ve itibarınızı çevreleyen sorunlardan uzaklaşamazsınız. Denge arayan Terazi ayı bugün zihinsel olarak keskin Merkür ile birleşerek pratik ve duygusal arasındaki çizgiyi bulanıklaştırıyor. Hafifçe bastığınız sürece, iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ifade etmek için ideal bir gün. Ayın Plüton ile sert karesi, bağımsızlığınızın etrafındaki eski acıları tetikliyor, ama neyse ki onun Venüs ile pürüzsüz etkileşimi, nazik bir barış hissini geri getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.