Oğlak Burç Yorumları 29 Kasım 2021

Oğlak burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 29 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Kasım 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün, kapanışla ilgili on ikinci evinizdeki güneş, rüyalar ve perde arkasındaki her şey ile – önemli kişilerin bulunduğu yedinci evinizin göksel yöneticisi – otoriter onuncu eviniz aracılığıyla ay arasındaki tatlı altmışlık, sizin olasılığını ima edebilir. bir galibiyeti kutlamak ama gizlice. Şanslı aday kim, Oğlak? Ancak asıl soru şudur: Nasıl hissettiğinizi biliyorlar mı, yoksa şimdilik her şeyi kendinize saklamayı mı seçiyorsunuz? Ne de olsa, yalnızlık arayan on ikinci evinizin üzerinde uçan bir gezegen stelyumu var. Bu süreçte biraz dinlenmenin ve biraz araştırma yapmanın yanlış bir tarafı yok.


29 Kasım 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hiç test edilmemiş büyük fikirler söz konusu olduğunda oldukça şüpheci davranıyorsunuz ve bugün muhtemelen reddetmeniz veya en azından hakkında birçok soru sormanız gereken bir şey getiriyor.


29 Kasım 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün bir program sıkışıklığı olacak – gününüzü dikkatlice planlamak işe yarayacaktır.


29 Kasım 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Pazartesi gününün kozmik manzarası, ivme kazanmayı zorlaştırıyor, Oğlak. Denge arayışında olan Terazi, sizi mevcut kariyer yörüngenizle ilgili sorunlarla yüzleşmeye zorlarken, aydınlatıcı güneşin haberci Merkür ile birleşmesi, başa çıkmanız gereken uzun süredir devam eden duygusal yaraları kazmanıza neden olur. Bu arada, motive olmuş Mars’ın rüya gibi Neptün ile pürüzsüz buluşması, günü fantastik özlem ve şiirsel düşünce ile doldurur. Pratik işleri başka bir zamana saklayın!


29 Kasım 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gizli sektörünüzde güneş kavuşumu Merkür nedeniyle fikirleriniz arka planda kaynarken, gücünüzü onlarda bulabilirsiniz. Mars bugün Venüs’ü sekstil yaptığından, sahip olduğunuz yetenek ve beceriler konusunda nispeten kendinden emin hissedebilirsiniz. Oğlak, kavuşum, başlangıçta şüphe duymuş olabileceğiniz Mercurial becerilerinizi ortaya çıkardı – özellikle de dışa dönük yetenekli bireylerle çalışıyorsanız. Bununla birlikte, Mercurial yeteneklerinizin işinizdeki en büyük becerileriniz olduğunu zaten bildiğinizden, sekstil size ihtiyacınız olan güveni verir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.