Oğlak Burç Yorumları 28 Kasım 2021

Oğlak burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 28 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2021 Pazar Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sahip olmadığınız parayı harcamadan önce temel bilgilere sahip olduğunuzdan emin olun. Mali durumunuzdan asla tamamen memnun değilsiniz (kimse asla memnun olmaz), ancak bu, sert bir şey yapmanız gerektiği anlamına gelmez.


28 Kasım 2021 Pazar Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çok güçlü bir noktadasınız ve bu, kötü alışkanlıklardan kurtulmak için harika bir zaman.


28 Kasım 2021 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak, bugün muhtemelen savaşmak için bazı fırtına bulutlarını harekete geçirecek. Ay, zihinsel olarak sisli Neptün ve amaca aç Venüs ile bağlantı kurarak zihinsel olarak yüklü Başak’ta dolanır. Aynı olandan bir molaya ihtiyacınız var, bu yüzden kendinizi cevaplar bulmaya zorlamak yerine zihinsel alanınıza yeni bir şey sokmanın bir yolunu bulun.


28 Kasım 2021 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendi elementindesin, Oğlak. Her ne kadar hem güneş hem de Merkür, kapalı onikinci gizli evinizin, rüyaların ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde gezinirken, tatlı yalnızlığınızdan fazlasıyla yararlanıyorsunuz. Bekar? Ne de olsa güneş, seks, yakınlık ve paylaşılan kaynaklardan oluşan sekizinci evinizi yönetiyor, bu da önemli bir kişiyle çok fazla ihtiyaç duyduğunuz kaliteli zaman geçirmeseniz bile, bir tür gizli romantizm hakkında biraz düşünebileceğiniz anlamına geliyor. başka. Her iki durumda da, özellikle mahremiyetiniz ve sahne arkasındaki hayatınız söz konusu olduğunda, sezginizi kullanıyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.