Oğlak Burç Yorumları 23 Kasım 2021

Oğlak burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 23 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 23 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 23 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne tezahür ediyorsun, Oğlak? Güneş, seks, birleşme ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci samimi evinizi yönetir, ancak dünyasal Yay burcunda, gizli on ikinci kapalı eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla ilk çıkışını yapacak. İlgi çekici bir bağı gizli tutma kararı veya kapalı kapılar ardında heyecan verici aşklara katılma arzusu olsun, arka planda kesinlikle bir şeyler oluyor. Üstüne üstlük, ay ilişki sektörünüzden geçecek ve aynı anda hem Mars hem de Neptün’ü bu süreçte üçgen yapacak. Aldatıcı olabilecek illüzyonlardan ve durumlardan uzak durun.

Oğlak Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Zorlamaya devam ettiğiniz sürece, istediğinizi beklediğinizden daha çabuk elde edeceksiniz. vazgeçme! Aşk, sanat ya da hayalinizdeki iş hakkında olsun, büyük kazanmaya düşündüğünüzden çok daha yakınsınız.

Başkalarını sizi alıkoymakla suçlamanın bir anlamı yok – kontrol sizde.

Oğlak Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak, geçmişi bırakmanın zamanı geldi. Kaderin güney düğümü Yay burcunda kamp kurduğundan, geçen bir buçuk yılda ciddi içsel duygusal çalışmalar yaptınız. Bu yerleştirme, kendi kendini sabote eden davranış kalıplarından kurtulmanıza ve psişenizden duygusal iskeletlerden kurtulmanıza yardımcı oldu. Bugünün gökyüzü, güney düğümü ile birleşen aydınlatıcı güneşi buluyor ve kendi kendini yitiren kalıpların hala terk edilmesi gereken evinize dönmenize yardımcı oluyor.

Oğlak Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bağlantılar çok önemlidir, Oğlak. Ay tutulması, profesyonel olmayan bağlarınız arasındaki ilişkiyi derinleştirmek için mükemmel olan taahhütler sektörünüzü hala etkiliyor. Bu arada Mars, profesyonel topluluklarınızdaki varlığınızı güçlendirerek Venüs’ü sekstil yapar. Bugün mevcut ve geçmiş meslektaşlarınıza ulaşmalısınız! Kariyer yolunuzun herhangi bir aşamasından iş arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak, ağınızı sağlamlaştırır. Hatta birini ticari girişimine dahil etmek isteyen bir iş arkadaşınızla beklenmedik bir şekilde karşılaşabilirsiniz. Ancak topluluğunuza ulaşana kadar orada ne olabileceğini asla bilemezsiniz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.