Oğlak Burç Yorumları 22 Kasım 2021

Oğlak burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

En son bilmecenizle uğraşırken, en güvenli bahsiniz kendi tavsiyenizi ve sadece kendi tavsiyenizi almaktır. Kendine güven! Eğer sorarsanız, oradaki tüm farklı görüşler yüzünden kafanız karışabilir.

İyiyi kötüden ayırmak senin için kolay olmayacak ama bu çok önemli olacak.

Oğlak Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerçeğinizi iletmekten korkmayın, Oğlak. İster son derece kişisel ve/veya kelimelerle ifade edilemeyecek kadar duygusal olsun, ilişki sektörünüzdeki ay ile yaralı şifacı Chiron arasındaki bugünkü kare, en içteki dördüncü eviniz aracılığıyla kişisel tatmininiz için savaşmanız için sizi zorluyor. İster bekar olun, ister çoktan aşık olun, bunun geçmişinizin geri gelmesiyle bir ilgisi olabilir, bu yüzden bunu her şeyi kesin olarak halletmek için bir fırsat olarak düşünün. Neyse ki, tatlı Venüs burcunuzun üzerinde gezinirken – bırakın Mars’la tatlı bir altmışlık açı oluşturmayı bırakın – savaşa hazırsınız. Özgünlük anahtardır.

Oğlak Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yakın romantik ilişkilerinizde gelişen hikaye nedir, Oğlak? Ay, karşıt burcunuzdaki nazik Yengeç burcundan geçerken bugün bu anlatıya göz atın. Luna’nın yönlerden yoksun olması, günü sıradan bir gün haline getirir ve bu da onu herhangi bir dırdırcı ilişki endişesine veya yarım kalmış sonlara yönelmek için ideal bir zaman haline getirir. Kendinizi, size en yakın olanlara normalden daha fazla ilgi gösterirken bulabilirsiniz, ancak bu süreçte hikayenizi kaybetmemeye dikkat edin.

Oğlak Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel ilişkilerin hakkında ne düşünüyorsun, Oğlak? Satürn tarafından yönetildiği gibi, zaman zaman işi bitirmek için mükemmel olan ancak iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için çok fazla olmayan “hepsi iş ve oyun yok” zihniyetine sahip olma eğilimindesiniz. Bununla birlikte, ay zıt burcunuzda, Yengeç burcunda ve taahhüt sektörünüzü etkiliyor. Biraz ara vererek profesyonellik dışı bağlarınızı derinleştirmenin zamanı gelmiş olabilir. İş arkadaşınıza cesaretinizi vermek zorunda değilsiniz, ancak onlarla öğle yemeği yerken eğlenebilirsiniz. İlişkiyi sürdürmek, çalışmayı daha keyifli hale getirebilir!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.