Oğlak Burç Yorumları 20 Kasım 2021

Oğlak burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Beyin sisi yaşadığınızı söylemek yetersiz kalır, Oğlak. İster bekar olun, ister alıngan olun, özellikle işyerinde işler çok sıkıcıysa, sevgiliniz için biraz zaman ayırmanın zararı olmaz. Ay, İkizler'de aylık ilk çıkışını yapıyor ve bu da, sorumluluk sahibi altıncı durum tespiti evinizi harekete geçiriyor, bu nedenle, kendinizi günlük ritüeller ve günlük meselelerle meşgul etme ihtimaliniz yüksek. Meydan okuma? Luna, iletişim sektörünüzde Neptün ile kare açı yapacak ve belirsizlik duygularınızı artıracak. Söylemeye gerek yok, yanlışlıkla demek istemediğiniz bir şey söylerseniz veya daha da kötüsü, bebeğimi satarsanız, moon square Neptün sizin mazeretindir.

Oğlak Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün zihninizin dolaşmasına izin verin ve geri getirdiği fikirlere şaşırmayın. Ayaklarınız yere tam basmıyormuş gibi hissediyorsunuz. Bu, yerçekimine karşı zorlanan, serbest biçimli düşünme için özgür kalmaya çalışan beyninizdir.

Oğlak Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel topluluğunuzda, belki de ücret, şartlar ve hatta bir girişimin (yani araştırma) varsayılan değeri etrafında dönen bir anlaşmazlık olabilir. Merkür kare Jüpiter, topluluğunuzun, savunması zor bir argüman olabilecek değer kavramıyla çelişebileceğini gösterir. Oğlak, başlangıçta hüsrana uğrayabilirsiniz, ancak Venüs Mars'a sekstil yaparken, açık olduğunuzda güçlenmiş hissedebilirsiniz. Meslektaşlarınız, herhangi bir anlaşmazlıkta daha hızlı arabuluculuk yapabileceğinden, doğrudan bir alışverişi bile takdir edebilir. Ancak dürüstlük anahtar olacak, bu yüzden fikrinizi söylemekten korkmayın!

Kültürel olarak, tatmin edilmesi gereken çok fazla merakınız var. Açık fikirli olun.

Oğlak Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günü gökyüzü, gelecek planlarını hayal etmeni ve üretken olmanı sağlıyor, Oğlak. Ay, çok yönlü İkizler'de yüzerek sizi organize olmaya ve yaklaşan yükümlülüklerin üstesinden gelmeye teşvik ediyor. Başka bir yerde, haberci Merkür, rüya gibi büyük Jüpiter ve gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile buluşur. Bu eşleştirme, günü tuhaf bir iyimserlik ve yenilenme karışımıyla doldurur ve topluluğunuzdaki veya arkadaş grubunuzdaki sorunlarla doğrudan yüzleşmenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.