Oğlak Burç Yorumları 18 Kasım 2021

Oğlak burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 18 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, aşk, tutku ve romantizmden oluşan beşinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluklar ve dünyadaki aidiyet duygunuz aracılığıyla anlayışlı Merkür'e karşı çıkacaktır. Oğlak burcu, bu aşk bağlantısından ne istediğinizi biliyorsunuz, ancak bu ortaklığın potansiyel sonucunu görselleştirmekte sorun yaşıyorsunuz, özellikle de statüko söz konusu olduğunda. Hem Ay hem de Merkür, Neptün ile uyum içinde olacak, bu nedenle her şey göründüğü gibi olmasa da süreçte bazı sınırlar koymak önemlidir. Örneğin, dış etkenlerin ilişkinizi etkileyip etkilemediğini kendinize sorarak başlayın.

Oğlak Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Aşkınızla konuşurken bir dizi tanıdık olmayan kavram ortaya çıkabilir. Bu fikirlerin peşinden gitmek için zaman ayırın. Sorular sorun, kelimelerin nasıl yazıldığını sorun ve genellikle kendinizi sevimli bir baş belası haline getirin.

Oğlak Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Mars ve geri giden Uranüs arasındaki karşıtlık, sizi potansiyel olarak yeni özlemler ve bağlantılar içeren yeni bir profesyonel yola yönlendirebilirdi! Bu olaylar ani görünebilir, bu nedenle destekleyici yönler değişimi kabul etmenize yardımcı olabilir. Merkür geri giden Neptün ile üçgen açı ile profesyonel hayalleriniz hakkında arzulu konuşmalar yapmayı daha kolay bulabilirsiniz. Oğlak, bugün kariyerinde ne istediğin konusunda savunmasız kal! Venüs ayrıca geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığından, kariyer yolunuza daha yaratıcı bir mercekle bakmak için ilham alabilirsiniz.

Başka bir eyaletteki biri nasıl olduğunuzu merak ediyor. Uzak mesafe bağlantısı yapın.

Oğlak Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Değişiklikler soldan ve sağdan geliyor, Oğlak. Onlara yer açmak için kendinize izin verin! Manyetik Venüs bugün kendini elektrikli Uranüs ile destekleyici bir bağlantı içinde buluyor ve kendini ifade etmene bir ışıltılı enerji kıvılcımı veriyor. Görüntünüz ve güveninizle ilgili kısıtlamalardan kurtulmak için bu güçlü eşleştirmeyi kullanın. Başka bir yerde, haberci Merkür'ün uykulu Neptün ile bağlantısı, ilham verici bir sis yaratır; bu, yapmak yerine hayal kurmak için daha iyidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.