Oğlak Burç Yorumları 17 Kasım 2021

Oğlak burcunun 17 Kasım 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 17 Kasım 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 17 Kasım 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 17 Kasım 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 17 Kasım 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bire bir bağlantılardan oluşan yedinci evinizi yönettiği için ilişkilerinizde önemli bir rol oynar. Sözü açılmışken, hem ay hem de Uranüs, aşk, tutku ve zevkle dolu romantik beşinci evinizden geçerken, Mars'a karşı çıkış yapacak. Akran topluluğunuzdaki birine aşık olmak, Oğlak? Romantik özlemleriniz ve/veya sevgi arzularınız, özellikle bilinçli olarak bir sonraki hamlenizi planlayanlarınız, öfkeli Mars tarafından sorgulanabilir. Anahtar, belirli bir sonuca sabitlenmekten kaçınmaktır. Daha parlak bir notta, Luna'nın Venüs'le olan üçgen açısı, ihtiyacınız olduğunu asla bilmediğiniz parıltı olarak hizmet edebilir.

Oğlak Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün normalden çok daha uzağa ulaşıyorsunuz, bu yüzden gezegenin diğer tarafındaki biriyle bağlantı kurabilirsiniz. İster aşk ister iş olsun, telefonda bile büyük bir etki bırakacaksınız. Bu kadar iyisin.

Oğlak Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer hedeflerinizi kovalarken toplumsal destek her şeydir, Oğlak. Güneş Pluto'yu altmışlık olarak çizerken, profesyonel topluluğunuzla özellikle uyumlu olduğunuzu görebilirsiniz. Bunu mümkün kılacak bağlantılarınız sayesinde beklentilerinize güvenmek daha kolay olabilir! Rüyaları realitenize dönüştürmenin bir kısmı, değişimi olduğu gibi kabul etmektir; bu, Mars geri giden Uranüs'e karşı olduğu için yapılması daha kolay olabilir. Rakip, kariyer hedeflerinizi yaratıcı bir şekilde kovalamak için yeni ilham kaynakları bulmanıza yardımcı olabilir! Ağınızdaki birinden bile ilham alabilirsiniz.

İhtiyacınız olan gerçekleri hızlı bir şekilde bulmak için bir uzmandan sizi doğru yöne yönlendirmesini isteyin.

Oğlak Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba günü gökyüzünün ufkunda gerilimler beliriyor, Oğlak. Hotheaded Mars, kendisini değişim talep eden Uranüs ile ateşli bir karşıtlığın içinde bulur ve sizi yaratıcı projeler, romantik ilişkiler ve topluluk kaygıları etrafında uzun süredir devam eden sorunları incelemeye teşvik eder. Bu alanlardan herhangi birinde yer açmayı hedefleyin, ancak bu eşleştirmenin bastırılmış saldırganlığı kolaylıkla serbest bırakabileceğini unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.