Oğlak Burç Yorumları 16 Kasım 2021

Oğlak burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 16 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 16 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 16 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Deneme havasında mısın, Oğlak? Güneş, samimi birlikteliklerden oluşan sekizinci erotik evinizi yönetir, ancak şu anda onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuza enerji veriyor. Güneş ayrıca, burcunuzda Plüton’a güç sağlamak için tatlı bir altmışlık açı oluşturacaktır, bu nedenle yenilenme ve dönüşme fırsatı, mevcut olandan daha fazladır. Bazılarınız, özellikle farklı bir sosyal ağdan biriyle çıkıyorsanız, sosyal statünüzü yeniden oluşturma sürecinde olabilirsiniz. Tüm bunların yüzeyselliklerine fazla kapılmamaya çalışın. Luna’nın duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizden geçişi sizi sezgilerinizi takip etmeye teşvik ediyor.

Oğlak Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Ne kadar hırslı olursa olsun, şimdi kendiniz için belirlediğiniz herhangi bir hedefi aşacağınıza güvenin. Şu anda olağanüstü organize ve motivesiniz. Yapamayacağın bir şey var mı? Mümkün değil!

Oğlak Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Güneş Jüpiter ile kare açı yapmaya devam ederken değer sorusu aklınıza gelebilir. İdeal olarak, profesyonel topluluğunuzun liyakat sahibi olmasını ve başkalarının kariyer hedeflerinizdeki potansiyeli görmesini istersiniz. Neyse ki, bu, profesyonel olarak değer verdiğiniz şeyler konusunda kendinize güvenmenize yardımcı olabilecek güneş Pluto’yu altmışlık açıyla döndürmesiyle mümkündür. Bununla birlikte, Mars bugün geri giden Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde olayların bir dönüşünü bekleyin. Muhalefet, etkileşim şeklinizi değiştirebilir ve özlemlerinizi, hedeflerinizi ve topluluğunuzu hayata geçirebilir. Yaratıcı bir risk almaya açık olun, Oğlak.

Enerjiniz şu anda güçlü – bugün zayıf veya yavaş olan herkesten kaçınmaya çalışın.

Oğlak Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Evren sizi her zaman en iyi benliğiniz olmaya zorluyor, Oğlak. Son yıllarda yenilenme getiren Plüton burcunuzda kamp kuruyor ve sizi bedeniniz, imajınız ve sağlığınızla olan ilişkinizi yeniden değerlendirmeye zorluyor. Aydınlatıcı güneş ve hassas ay Plüton’a uzanırken Salı günü gökyüzü bu devam eden anlatıya ev sahipliği yapıyor. Bu eşleştirme, iyileşmesi gereken uzun süredir devam eden yaraları aydınlatmak için çalışır, bu nedenle onlarla ilgili deneyimlerinizde dürüst olmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.