Oğlak Burç Yorumları 14 Kasım 2021

Oğlak burcunun 14 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 14 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 14 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 14 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 14 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 14 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Oğlak, Pazar günü gökyüzünde düşük bir profil tutmayı hedefleyin. Bu geçen hafta çok fazlaydı ve muhtemelen kendinizi sakin, onarıcı bir zamanın özlemini çekerken bulacaksınız. Ay, empatik Balık’tan yalnız Koç’a kayar ve sizi evinizin rahatlığında bir yuva kurmaya ve sakinleşmeye teşvik eder. Luna’nın kozmik temaslardan yoksun olması, gününüzü fazla müdahale veya komplikasyon olmadan geçirmenizi kolaylaştırır.

Oğlak Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Uyum arayan Venüs burcunuz aracılığıyla sallanmaya devam ediyor ve bilinçli olarak kendinize öncelik veriyorsunuz. Başka bir deyişle, potansiyel beklentiler yolunuza çıkarsa, doğru gelmeleri gerekecek, Oğlak. Bununla birlikte, meydan okumanız Venüs’ün karesinden, dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a gelebilir. Başka bir notta, bazılarınız, belki de bilinçsizce, sadece romantik bir bağlılık düşüncesini reddediyor olabilir. Ne de olsa ay, önemli kişilerin bulunduğu yedinci evinizi yönetiyor ve yaralı şifacı Chiron’un yanında oturuyor olacak. Kişisel bakıma katılmak ilk adımdır.

Oğlak Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Talep görüyorsun ve bu iyi bir şey ama senden bir parça isteyen çok fazla insan var, bu yüzden herkese geri adım atmasını ve sıraya girmesini söyle. Sabırlı olmayacaklar, ancak son ödül siz olduğunuz sürece onlara ne söylerseniz onu yapacaklar.

Oğlak Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Günün başında Ay Balık burcunda olduğu için konuşmalar biraz bulanık olabilir. Ayrıntılar karışık olabilir ve yolda kalmak zor olabilir. Oğlak burcu, kendinize kızmak için hayallerde kaybolmak ya da sohbette yerinizi kaybetmek size benzemez. Neyse ki, Ay Koç burcuna geç girdiğinde, konuya daha kolay varmanın daha kolay olduğunu hissedebilirsiniz. Ateşli ay enerjisi sizi görevde kalmaya, motive olmaya ve doğrudan konuşmaya teşvik edebilir.

Bu sorunlar ortadan kalkmayacak. Onlarla başa çıkmalısın – ne kadar erken olursa o kadar iyi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.