Oğlak Burç Yorumları 13 Kasım 2021

Oğlak burcunun 13 Kasım 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 13 Kasım 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 13 Kasım 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bildiğiniz gibi, ay uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizi yönetiyor, ancak şu anda meraklı üçüncü iletişim evinizde parlıyor. Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, birinin POV’sini yeni bir ışıkta görmeye başlayabilirsiniz. Hatta onların düşünce sürecini hayal ettiğinizden daha ilgi çekici bulabilirsiniz. Sorgulama, Oğlak. Ay, burcunuzda hipnotik Plüton ile bağlantı kuracak, bu da takıntılı olmaya ve/veya bir kontrol biçimini arzulamaya daha yatkın olduğunuz anlamına geliyor. Başka bir notta, önemli miktarda içgörü kazanabilirsiniz, bu nedenle sezginizi takip ettiğinizden emin olun.

Oğlak Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Halkınız sizi çevreliyor ve son zamanlarda eksik olduğunuz beğeniyi size veriyor. Harika hissettiriyor ve içinize çekmekten başka bir şey yapmanıza gerek yok. Dışarıda olduğunuzdan emin olun.

Oğlak Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Güneş, bugün de geri giden Neptün ile üçgen açı yapmaya devam ediyor ve bu, mesleğinizdeki diğer kişilerle bağlantı kurma ve sohbet etme yeteneğinize ilham veriyor. Oğlak, kariyer hedeflerinize ulaşmış birine ulaşmayı düşündünüz mü? Üçlü, yeni iletişim yollarına ilham vermek için mükemmel olabilir. Merkür bugün geri giden Uranüs’e karşı olduğu için, konuşmaların yeni profesyonel tutkulara da yol açtığını görebilirsiniz. Yeni sohbetler açarak, açıkçası hayallerinizi gerçekleştirmenin veya kariyerinizi görmenin yeni bir yolunu açıyorsunuz. İlham alın, ancak profesyonel olarak dürtüsel bir şey yapma isteğine karşı koyun.

Bugün amacınızı anlatmak için, kovalamayı kesmeniz ve konuşmanız gerekecek.

Oğlak Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak, kalbindeki değişen koşullara dair yeni bilgiler ediniyorsun. Etkileyici Merkür, özgürlük arayan Uranüs ile bir karşıtlığa kilitlenir ve sizi ilişkileriniz hakkında önemli konuşmalar yapmaya teşvik eder. Bu enerjiyi, özellikle arkadaş grupları ve romantik ilgi alanları ile ilgili olan durgun sorunları aşmak için kullanın. Bu arada, şiirsel Balık ayı, rüya gibi Neptün ile birleşerek gününüzde sisli bir zihinsel pus yaratır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.