Oğlak Aylık Burç Yorumları Neler? Oğlak Burç Yorumu Aralık 2021

Oğlak burcunun Aralık ayı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun Aralık ayı neler bekliyor? Oğlak burcunun Aralık ayı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun Aralık ayı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun Aralık ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu Aralık ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Amacını Bulmak

Oğlak burcu, 4 Aralık’ta ruhsal sektörünüzde bir güneş tutulması ile olumlu bir başlangıç ​​yapıyor. Yılın yoğun ama aynı zamanda yansıtıcı bir zamanı olan bu ay evresi sizi yaşam amacınızı ve ne olabileceğini düşünmeye teşvik ediyor. Onu yaşamaya ne kadar yakınsın?

Dünyayı sarsan bir şey olmak zorunda değil. Başkalarını gülümsetmek, yaratıcı bir yetenek kullanmak veya dünyaya daha fazla sevgi yaymak kadar basit olabilir. Ve bu, günlük yaşamınızın dokusuna dokunabilecek bir şey. Ancak yapmanız gereken daha fazla bir şey varsa, bu bir rüyada veya güçlü bir sezgisel dürtme olarak ortaya çıkabilir, bu yüzden tetikte olun.

Ateşli Mars, yaklaşık altı haftalık bir konaklama için on üçünde Yay burcuna geçiyor, bu nedenle bu, yüksek öz-farkındalık ve kendini tanıma zamanı olabilir. Bu etki, yukarıdaki tutulma ile birlikte, tüm potansiyelinizden yararlanmaya istekli olduğunuz bir kişisel gelişim zamanının habercisi olabilir. Bunu gerçekleştirmek için, size bu yolda yardımcı olabilecek bir öğretmen, yaşam koçu veya akıl hocası ile bağlantı kurmaya hazır olabilirsiniz.

19 Aralık’ta, girişken Venüs burcunuzda geri hareket edecek ve 29 Ocak 2022’ye kadar öyle kalacak ve bunun bazı ilişkiler üzerinde uzaklaştırıcı bir etkisi olabilir. Hemen gerçekleşmeyebilir, ancak önümüzdeki haftalarda bir şeylerin tam olarak doğru olmadığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Tatlı Venüs, yirmi beşincide, güç simsarı Plüton ile güçlü bir görünüm oluşturduğunda, bunun neden olduğunu anlamaya başlayabilirsiniz.

Ayrıca bu ay 21 Aralık’ta güneş burcunuza giriyor, bu da sizin elementinizde olacağınız anlamına geliyor. Ve sevinçli Jüpiter yirmi sekizinde Balık burcuna geçerken, ağ oluşturma ve akraba ruhlarla bağlantı kurma fırsatları gelebilir.


Oğlak Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ana gezegeniniz Satürn bu ay bağımsız, bireysel Kova ile ortaklığını sürdürürken, bazı oldukça göz korkutucu romantik sorunlara benzersiz çözümler bulabileceksiniz. Ve unutma Oğlak, yakın zamanda yaptığın bir deneyin sonucunu beğenmezsen yarın başka bir gün.

Düşünce gurusu Merkür on üçünde sağduyu burcunuzla buluştuğunda yolunuza oldukça koyulursunuz, bu yüzden doğal olarak en iyisini bildiğinizi düşünürsünüz. Mevcut veya potansiyel bir ortak size beklemediğiniz bir haber verdiğinde sizi gerçekten şaşırtabilir, ancak pratik ve disiplinli olmanın bir avantaj olduğu yer burasıdır. İçinde kaynarken bile sözlerin sakin kalıyor.

Sevgi dolu Venüs, 19 Aralık’ta statü bilinçli burcunuzda geri gidiyor ve tırmanmakta olduğunuz sosyal merdivende geriye doğru kayabilirsiniz. Biraz zemin kaybedebilirsiniz, ancak bu sizin yavaşlamanız, etrafınıza bakmanız ve romantik güç hareketlerinizin kime zarar verebileceğini düşünmeniz için bir işarettir. Birini serveti, gücü veya şöhreti için kullanıyorsanız, durun.

Kış gündönümü, güneşin yirmi birincisinde güvenilir burcunuza girmesiyle aynı anda gelir, yani size en çok ihtiyacı olan insanlar için orada olursunuz. Aklınız iş gibi başka şeylerde olsa da, aşk hayatınızda da ortaya çıkmaya ve işlerle ilgilenmeye kararlısınız.


Oğlak Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay sizin için çok zor olabilir. 4 Aralık’taki güneş tutulması, iş arkadaşlarınız öyle olmasa bile size karşı komplo kuruyormuş gibi hissetmenize neden olabilir.

İyi haber şu ki, on sekizinde İkizler burcundaki dolunay sırasında bu konuda netlik kazanabileceksiniz. Ayın başında başlayan heyecan için endişelenmeyin; sorunlarınızın en küçüğü bu.

Ay ilerledikçe, 19 Aralık’ta başlayıp 29 Ocak 2022’ye kadar sürecek olan Venüs retrosu, kariyer hedeflerinize biraz karışıklık ve belirsizlik katabilir.

Yirmi üçüncüdeki Satürn-Uranüs karesi (2021’de bu iki gezegen arasındaki üçüncü ve son kare) mali durumunuzda sürtüşme yaratabilir. Venüs retrosu ile eşleştiğinde, büyük yatırımlar yapmanın veya iş yerinde kendinizi göstermenin zamanı değil. Temel olarak, bu bir terfi istemek için ay değil. Ayrıca, tatil bonusunuz beklediğinizden daha küçük olabilir.

Jüpiter 28 Aralık’ta Balık burcuna geçerek size profesyonel konularda daha geniş bir bakış açısı sunuyor. Bu tarihe kadar gelen enerji çok stresli ve yoğun olsa bile geçmişte hissettiğiniz kadar sıkışmış hissetmeyeceksiniz.


Oğlak Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Bu ay günler kısa ve geceler uzun ve 4 Aralık’taki güneş tutulması sırasında acı bir soğukluk hissediyorsunuz. Geceyi yalnız geçiriyor olsanız da, daha sonra aşkı bulabilmek için iyileşmeye ve kendini kabul etmeye odaklanın. . Duyarlılığınız yalnızca on üçünde Merkür burcunuza girdiğinde artar ve kendini sevmeyi en yüksek öncelik haline getirir. O flört uygulamasını sil.

18 Aralık’taki İkizler burcundaki dolunay sırasında kendinize biraz sevgi göstermek için bir randevuya çıkın. Ertesi gün Venüs burcunuzda geri hareketine geçtiğinde bu önemli olacak ve kendinizi olumlu bir ışıkta görmeyi zorlaştıracak. Harika bir aşk hayatınız olsun istiyorsanız, önce kendinizi sevmeniz gerekir.

Şans eseri, ayın 21’inde burcunuza giren güneş sizi en iyi şekilde sergilemeye teşvik ettiğinde mevsiminiz başlıyor. Kış gündönümü için bir tarih planlayın, ancak kendinize daha az baskı yapmak için gündelik yapın.

Neyse ki, Jüpiter 28 Aralık’ta Balık burcuna girdiğinde işler düzelmeye başlar ve flört hayatınıza biraz pozitiflik getirir. Oğlak, önümüzdeki birkaç ay içinde yeni sevgilileri kendine çekmek kolay olacak, bu yüzden birine çıkma teklif etmekten korkma.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.