Kova Haftalık Burç Yorumları (29 Kasım – 5 Aralık Haftası)

Kova burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası neler bekliyor? Kova burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 29 Kasım – 5 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, güneş tutulması nerede sıkışıp kaldığınızı anlamanıza yardımcı oluyor. Kova, kurtulmak üzeresin.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, kariyer evinizdeki Akrep burcundaki Mars ile, para evinizdeki Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yaparken başlıyor. Kova, bugün amirinizle şirkette yükselme hakkında konuşmak için harika bir gün. Saat başına nasıl daha fazla kazanabileceğinizi veya daha iyi bir komisyon yüzdesi nasıl alabileceğinizi tartışın. Bu şirkette sizin için fırsatlar olduğunu düşünmüyorsanız, muhtemelen farklı bir iş için özgeçmişinizi göndermenin zamanı gelmiştir.

30 Kasım Salı günü, Merkür Yay burcunda, dostluk evinizde, kendi Kova burcunuzda Satürn’e altmışlık açı yapıyor. İyi bir destekleyici arkadaş grubunuz olması muhtemeldir, ancak onlarla çok fazla zaman geçiremeyebilirsiniz. Kova, bu, takılabileceğin ileri tarihler ayarlamak için iyi bir gün. Bu, özellikle arkadaşlarınız uzakta yaşıyorsa ve seyahat düzenlemeleri yapmanız gerekiyorsa önemlidir.


Kova Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kova, zodyakın en öngörülemeyen üyelerinden birisiniz, arkadaşlarınızı, ailenizi ve romantik ilgi alanlarınızı her zaman tetikte tutuyorsunuz. Bununla birlikte, bu kalite çoğu zaman çekiciliğinize katkıda bulunurken, bazen aşık olduğunuz kişinin sizinle nerede durduğu konusunda belirsiz hissetmesine neden olabilir. Neyse ki, yıldızlar 29 Kasım’da ay, Merkür, Satürn ve Kayron’un kalpten konuşurken duvarlarınızı indirmenize yardımcı olmak için işbirliği yaptığında hizalanacak. Bu günün enerjisini, gözünüze kestirdiğiniz herkesin ilgilendiğinizi bilmesini sağlamak için kullanın ve duygularınızı ortaya koymaktan korkmayın.

Yay güneşi yönetici gezegeniniz Satürn ile faydalı bir açı paylaştığı için 1 Aralık’taki enerji kabuğunuzdan çıkmanıza da yardımcı olabilir. Bu gün topluluğunuza girmeye çalışın ve bu titreşimleri ilgi odağı olmak için bir fırsat olarak kullanın. Herhangi bir hayır işinde bulunuyorsanız, bu gün yaptığınız iyilik fark edilmeyecektir.

Güneş tutulmasının sabahın erken saatlerinde kendini gösterdiği 4 Aralık’taki enerjiye dikkat edin. Genişletilmiş arkadaşlık gruplarınızdaki rolünüz biraz sarsılabilir ve bir zamanlar yakın hissettiğiniz insanlarla ilişki kurmakta zorlanıyorsanız, bu ilişkilerden geri adım atmaya devam edebilirsiniz.


Kova Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kova, bu hafta profesyonel ağınız ve özlemlerinizle yeniden bağlantı kurun!

Güneş, 28-30 Kasım Pazar gününden Salı gününe kadar Merkür ile eğlenceyi seven Yay burcunda kavuşacak ve topluluk sektörünüze ve hayallerinize tutkuyu geri getirecek! Bu zeki birleşim, uzun süredir iş arkadaşları ve yeni bağlantılar ile sohbet başlatmak için mükemmeldir. Aynı zamanda profesyonel hayalleriniz ve özlemleriniz için heyecanı da körükleyebilir. Bu süre zarfında zihniniz yeni fikirlerle yarışmaya başlayabilir. Venüs kavuşum sırasında Mars’a sekstil yaptığı için destekle karşılaşacaksınız. Altmışlık, topluluğunuzun dikkatini çekmek için mükemmeldir ve bu da kariyer yolunuzu olumlu yönde etkileyebilir. Bir plana bağlı kalmanın nispeten kolay olduğunu da görebilirsiniz. Bu arada, Neptün istasyonları 1 Aralık Çarşamba günü doğrudan finans ve değer sektörünüze açıklık getiriyor. Hayatınızdaki finansal bolluk için neyi değiştireceğiniz veya ayarlayacağınız konusunda net bir vizyona sahip olabilirsiniz. Neptün’ün doğrudan statüsü, işinizle ilgili gerçeği, özellikle de becerilerinize ve deneyimlerinize göre size nasıl değer verildiğini ortaya çıkarabilir.

4 Aralık Cumartesi günü Yay burcundaki yeni ay tam güneş tutulması, topluluk ve rüyalarda altı aylık bir yolculukla haftanızı tamamlıyor!


Kova Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi, önümüzdeki birkaç hafta için hayatınızı önemli ölçüde daha ilginç hale getirebilecek yeni bir keşif getirecek. Çarşamba günü gelip daha da tuhaflaşmaya devam ediyor, bu yüzden Perşembe gününe kadar her gün büyük haberler bekleyin. Bu noktada, gözünüzü yakalamak için geri tepmeye ve en yeni ateşli ile kaliteli zaman geçirmeye hazır olacaksınız. Hafta sonu, evde takılmak ve iş halletmek için iyi bir zaman.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.