Kova Haftalık Burç Yorumları (22 Kasım – 28 Kasım Haftası)

Kova burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası için burç yorumları neler? Kova burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası neler bekliyor? Kova burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 22 Kasım – 28 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, büyülü yanınıza dokunma zamanı. Kova, bu ilerlemenize yardımcı olabilir.

Hafta 21 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep burcunda, kariyer evinizde, maneviyat evinizde Oğlak burcundaki Plüton’a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, kariyer hedeflerinizi biraz sihirle birleştirmek iyi bir fikir. Kova, yeni bir karşılama matı ya da ev ofisiniz Feng Shui almak isteyebilirsiniz. Zam istemeden önce para tütsü yakabilirsiniz. Veya görüşmeye giderken cebinizde bir parça lapis lazuli taşıyabilirsiniz.

23 Kasım Salı günü, dostluk evinizdeki Yay burcundaki güneş, romantizm evinizde Kuzey Düğüm ile karşıt açı yapıyor. Güneş, bireysellik duygunuzu temsil eder ve Düğümlere dokunduğunda kim olduğunuzu düşünmenin zamanıdır. Bugün bir arkadaşınız, mutlu bir aşk ilişkisi için şansınızı artırmak için yapabileceğiniz önemli şeylere dikkat çekebilir. Ve bu fikirleri benimseyebilirsin ya da en iyisini senin bildiğini ve değiştirmek istemediğini düşünerek inatçı olabilirsin. Bugün, seçimleriniz var.

Kova Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yeni romantik fetihlerin peşindeyseniz, İkizler ayının geniş Jüpiter ile yararlı bir bağlantı paylaştığı yirmi birin sabahında kendinizi sanat camiasında konumlandırmaya çalışın. Bu titreşimler, yaratıcı bir çıkış noktası ve dostlukların olduğu her yerde size şans getirecek ve en yakın müttefiklerinizle sahneyi gezmek için mükemmel bir zaman olacak. Akşamın ilerleyen saatlerinde güneş Yay burcuna geçerek haritanızın toplumu yöneten bölümünü harekete geçirecek, sosyal hayatınızı yüksek vitese geçirecek.

Belirli birini zaten görüyorsanız, yirmi saniyenin akşamı onu bebekleştirmenin yollarını arayın. Yengeç ayı, yönetici gezegeniniz Uranüs ile engelleri aşmanıza ve yeni bir seviyede bağlantı kurmanıza yardımcı olabilecek faydalı bir bağlantı kuracak. İster duygusal ihtiyaçlarını karşılıyor olsun, ister omuz ovma teklifinde bulunsun, isterse onlara sağlam bir teklifte bulunsun, arzunuzun nesnesi sizin iyi doğanıza olumlu yanıt verecektir.

Aslan ayı Jüpiter ile karşı karşıya geldiğinde yirmi altıncısında şişirilmiş egolara dikkat edin. Bu titreşimler, siz veya hoşlandığınız kişi biraz kendinizle dolu gibi davranırsanız sorun çıkarabilir, bu yüzden topraklanmış kalmaya çalışın. Kendinizin veya sevdiğiniz kişinin gerçekçi bir eğilimi koruyamayacağını düşünüyorsanız, onları başka bir günde yakalamak için planlar yapın.

Kova Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Akrep sezonu, kariyerinize yoğun bir şekilde odaklandığı için yoğun olabilir. Ancak bu hafta daha hafif ve daha etkileyici olacağı için ton değişiyor!

21 Kasım Pazar günü, güneş şimdi ateşli Yay burcunda, daha büyük topluluk, teknoloji ve hayaller sektörünüze eğlence getiriyor. Ardından 24 Kasım Çarşamba günü Merkür de eğlenceye katılıyor! Yay burcu sizden hayal kurmanızı istiyor. Kova, kariyerinde neyi başarmak istiyorsun? Bir sonraki maceranız için her yerde ilham bulabileceğiniz için, Yay mevsimi başlarken bu soruyu düşünün. Ne söyleyeceklerini veya sunduklarını görmek için daha büyük profesyonel topluluğunuza bile ulaşabilirsiniz. Teknoloji odaklı bir meslekte çalışıyorsanız, Yay sezonu kariyeriniz için bir kez daha heyecan yaratabilir! Mars, tüm hafta Venüs’e sekstil yaparken, parlak enerji bir şekilde dengeleniyor. Altmışlık, kariyerinizi, mesleğinizi bir sonraki seviyeye taşımak için bir oyun planı oluşturmak için mükemmel olan liderlik ve yapı için gizli güçlerinize bağlar.

Hafta, 27 Kasım Cumartesi günü Başak burcundaki son dördün ayının altında yansıtıcı bir notla sona eriyor. Bu ay tutulması sırasında profesyonel yatırımlarınızı gözden geçirin!

Kova Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında hayat sizin için biraz zor olacak olsa da, onunla çok fazla savaşmamaya çalışın. Her şeyin aniden sizin için düzeleceği Çarşamba gününe kadar yapabileceğiniz pek bir şey yok. Etrafınızdaki herkes dikkatle dinleyecek ve büyük olasılıkla sözlerinizi ciddiye alacaktır. Hafta sonu gönüllü olmak veya sadece iyi bir çocuk olmak için zaman ayırın. Karmik dengenizi güçlendirmeniz gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.