Kova Haftalık Burç Yorumları (15 Kasım – 21 Kasım Haftası)

Kova burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası için burç yorumları neler? Kova burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası neler bekliyor? Kova burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 15 Kasım – 21 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yaşam düzenlemeleriniz ay tutulmasından etkilenebilir. Kova, seçenekleri görüyorsun.

15 Kasım Pazartesi günü itibar evinizde Akrep burcundaki güneş kendi Kova burcunuzda Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün, beklenmedik bir tanıtım alabilirsiniz. Patron sizi övmek için bir toplantıda ayırabilir. Kova, yüksek satış veya mükemmel hizmet için bir ödül kazanabilirsiniz.

16 Kasım Salı günü Akrep burcundaki güneş, büyü evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yapmak için ilerliyor. Yeni bir iş arıyorsanız, bu gün sihir yoluyla yardım çağırmak için iyi bir gün. İdeal hayatınız hakkında birkaç paragraf yazmak ve sarı bir mum yakmak isteyebilirsiniz (sarı mutluluğu temsil eder). Kova, takmak için bir parça altın takı çıkar, çünkü sana değerli olanı aramanı hatırlatır.

Kova Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Koç ayı, iletişimi yöneten sektörü veya haritanızı harekete geçirirken, haftanın ilk bölümünde sosyal hayatınız tüm silindirlerde ateşlenecek. Bu enerji, telefonunuzu, sosyal medyanızı ve gelen kutunuzu arkadaşlarınızdan, ailenizden ve iş arkadaşlarınızdan gelen mesajlarla ağzına kadar dolduracak ve kendinizi hızlandırdığınızdan ve etkileşimler arasında rahatlamak için zaman ayırdığınızdan emin olmanız gerekecek.

Neyse ki, ayın on altıncı akşamı, Ay topraklanmış Boğa burcuna geçtiğinde, vibe sakinleşecek. Bu ay yerleşimi, haritanızın evi yöneten alanını tetikleyecek ve size kanepede uzanmak ve rahatlamak için mükemmel bir bahane sağlayacaktır. Ancak bu, aşkınızdan veya herhangi bir aşk ilginizden uzak durmanız gerektiği anlamına gelmez. On yedinci ve on sekizinci günlerde evinize romantik ve şehvetli bir hava çökecek ve tatlı Venüs ile öngörülemeyen Uranüs arasında yararlı bir bağlantı, evde doğaçlama randevu gecelerine yol açabilir. Son zamanlarda ortalığı ısıtmayı umduğunuz romantik bir ilginiz varsa, şimdi onları bir kucaklaşma seansına ve belki de biraz ağır sevişmeye davet etmenin tam zamanı.

Kova Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta iş-yaşam dengenizden yararlanarak sizi olabildiğince başarılı kılmayı hedefliyor, Kova!

15 Kasım Pazartesi gününden itibaren güneş Jüpiter’le kare açı yapacak ve kimliğiniz ile kariyeriniz, başarılarınız ve kamusal statünüz arasında bir çatışma yaratacak. Kare, kariyer yolunuzda profesyonel olarak başarılı olmanız için bir tür kişisel engelle sonuçlanabilir. Ertesi gün Mars geri giden Uranüs’e karşı çıkarken güneş Plüton’a altmışlık açı yaptığı için çözüm hemen olabilir. Neyse ki, altmışlık, profesyonel ve liderlik yeteneklerinizden yararlandığınızı gösterir ve bu da meydanın engelini aşmanıza olanak tanır. Bu arada muhalefet, ev hayatınızdaki bir şeyin beklenmedik bir dönüş yapabileceğini ve bunun kariyerinizi de sarsabileceğini ima ediyor! 18 ve 19 Kasım Perşembe ve Cuma gününe kadar Venüs, Uranüs retrosunda üçgen açı yapacak ve siz işteyken evdeki sorunları yumuşatacak! Bu üçlü, bir tür dengeyi korumak için süper olumlu bir şekilde etkili olabilir.

Yoğun çalışma haftanız, Cuma günkü dolunay ay tutulması ile sona eriyor. Güçlü ay, evinizde bir bölümü kapatıyor. Kariyeriniz için hareket etmek veya kaotik bir iş hayatından vazgeçmek anlamına gelebilir.

Kova Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Yenilik her şeydir! Ya da en azından bu hafta başladığı için bu doğru. Pazartesi günü yeni derslere ve yeni insanlara prim koyun ve hayal kırıklığına uğramayacaksınız. Haftanın ortasına doğru, yumuşak başlılığınız biraz azalabilir (ki bu sizin için gerçekten garip). Endişelenme – bu sadece bazı bilinçaltı sorunları üzerinde sessizce çalıştığınız anlamına gelir. Perşembe akşamından itibaren dünyanın önünüzde açılmasını bekleyin. Her şey mümkün görünüyor! (Evet, sevimli birine çıkma teklif etmek gibi mütevazı bir hırs bile.) Pazar günü iki seçeneğiniz var: sıkı sıkıya sarılmak veya sallanmak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.